Annons
Annons

KLAR

hejregina.blogspot.com tidningen

I fredags lämnade jag in mitt examensarbete! Det har varit så sjukt pressade sista veckor men nu är det över och det är så så så skönt. Jag tror inte jag har berättat att det är en tidning som jag har arbetat med? Jag ville göra något kul som jag kunde komplettera min portfölj med för att visa fler saker som jag gillar att arbeta med.

Annons

Tidningen handlar om bredden i yrket och alla olika saker man kan välja att arbeta med utifrån sina egna intressen. Några exempel är arkitekter som arbetar med radio, politik, undervisning, hjälporganisationer, möbeldesign eller ekologisk mångfald. Så på 100 sidor har jag funderat, diskuterat, frågat, intervjuat, fotat, illustrerat och layoutat runt yrket och om en vecka åker jag till Göteborg för att redovisa ♡

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Anonymous

  Nadja och jag sitter vid datorn och tycker att det är jätteroligt att läsa detta inlägg.

 • så gøy! som arkitektstudent som sitter med siste prosjektet hadde vært kjempeinteresant å få lese den. si ifra om du publiserer den noe sted!

 • GRATTIS och lycka till!!

 • Hurra och grattis! Lycka till på redovisningen.

 • herreguuud så skönt det måste vara! minns lyckan när jag var klar med min kandidatuppsats, som ändå bara var 52 sidor. håller tummar för dig!

 • Ååå, nu fick jag flashbacks till sommaren 2007 när jag tog arkitektexamen på Chalmers! Längtar tillbaka… hurra för dej!

 • Galini

  Grattis!!!

 • stort grattis till dig fantastiskt kreativa människa! kan inte tänka mig att det blev annat än toppen. och lycka till på redovisningen!

 • ninja

  Kommer tidningen att publiceras någonstans? Jag läser också till arkitekt och det hade varit jättespännande att läsa och se det som du har skapat! För övrigt har du en fantastisk blogg som ofta inspirerar mig till mängder av projekt. Lycka till med redovisningen!

 • Anonymous

  Åh, grattis! Vill se här i bloggen, vore så kul!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar