Annons
Annons

kom ihåg! mvh mig själv

långsamt leder också framåt hejregina2

En av sakerna som jag tänkte mycket på inför Ines och husflytt var att ladda inför att känna mig ok med att saker skulle ta längre tid. Att ställa in mig på att jag inte skulle ha så mycket tid till egna projekt och att det skulle få ta lång tid att renovera huset. Och oftast går det bra

Annons

långsamt leder också framåt hejregina4

Men ibland blir det för mycket. Jag vill ju bli klar med allt på en gång. Och ibland känns det som det inte händer någonting. Jag har massvis av tid att tänka och planera men såklart inte lika mycket tid att genomföra. Och då blir hjärnan överfull. Nya idéer in utan att några byts ut mot verklighet

långsamt leder också framåt hejregina

Så idag var jag tvungen att skriva ut en liten påminnelse till mig själv. Så jag inte glömmer av. För tiden nu är så väldigt fin. Jag tycker det är mycket roligare att vara förälder är jag trodde och vill liksom inte missa något någonstans. Men ett steg i taget osv

långsamt leder också framåt hejregina3

För jag vet ju att jag vill ↑

DELA (7)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Form&Känsla

  Så klokt resonerat!

  • hejregina

   <3

 • Karin

  Så bra med komihåglappar! Varesig det handlar om att-göra-lappar eller ”kom ihåg att du duger/skynda långsamt”-lappar. Kloka ord, kram.
  /Karin
  http://www.magnusdotter.blogspot.com

  • hejregina

   japp! lappar is queen

 • Mikaela

  Så himla snygg print och klokt budskap! Vad är det för fin font på texten?

  • hejregina

   tack, fonten är futura med lite ändringar 🙂

 • Bendte

  Jag förstå dig så där precis, just så där har det varit för mig. Det blir bättre! Lovar. Men barnen vet också vad den vill och efter en (kortare eller längre) period kommer ni att samsas. Det gäller bara att förstå, att den lilla (Inez) också kräver sin absoluta rätt att finnas med i dina schemat och planer. Lycka till!

 • hejregina

  ja ibland får man ju bara tänka igenom allt som blivit gjort som en liten pepp 🙂 ska försöka visa renovering så småningom! vad segt att behöva börja med osynligheterna. vi ska dränera men skjuter på det så länge vi kan 🙂

 • Anna

  Ah! Förstår precis! Och det citatet… det ska jag nog också sätta upp på mitt lilla kontor! ✻

  http://www.anna.continuationmagazine.se

  • hejregina

   gört! (:

 • Maria Sannes Undheim

  Så fin print! Er den til salgs?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar