Annons
Annons

Köpt + hemmagjort

hejregina vimplarDet är ju fint när det är fint! Och när jag inte hade tillräckligt med tid för att baka till mina gäster kom det här lilla knepet till användning. Jag köpte chokladbollar och gjorde små vimplar av tändstickor och tejp.

Annons

Jag klippte bara bort svavlet, tejpade och klippte. Klart snabbare än att baka och ändå festligt och fint.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Du har så rätt, det är ju fint när det är fint!

  • Finemangtips! Och så befriande tycker jag 🙂

    Kramar Kicki

  • Festligt fint! Har sett de fina minivimplarna här o var, hoppas jag hinner göra ett gäng när jag ska hålla i födelsedagsfika.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar