Annons
Annons


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Linnéa

  Kunde varit jag som skrivit denna, förutom det osannolika då (som förvisso är väldigt osannolikt men oklart om jag skulle bloggat om, du fattar…). Beatas bilder är verkligen fantastiska och jag älskar Idas sätt att skriva!

  http://berglundlinnea.wordpress.com

 • guuud så fint med google maps! bra avtryck i världen ju. min kusin och hennes dotter (eller döttrar till och med?) blev fångade på street view i sin trädgård i japan! har inte länken men hon visade mig när jag var där sist. tror till och med att de håller i en vit kanin??? vill också fastna på google <3

 • Åh! Beatas bilder är så himla fina och på något vis hjärtskärande. Kul med Google Maps, min farmor har också fastnat. När hon stod ute i trädgården och klippte sitt äppelträd. Fint tycker jag. Här är länken om du vill se: https://www.google.se/maps/@60.34707,17.522633,3a,75y,142.24h,78.01t/data=!3m6!1e1!3m4!1s3eCvMaz93Tl7Wx8JDPrZUw!2e0!7i13312!8i6656

 • Hedda

  Haha , Google + byrå +

 • Canan Yasar

  Vad är det för växt som står på byrån?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar