Annons
Annons

kusiner i skåne

hejregina.blogspot.com kusiner2En fin grej med att bo i Skåne är att ha de här två nära till hands! Två kusiner

hejregina.blogspot.com kusinerVi (+Kristina nr2 som inte hamnade på bild) bestämde oss för att gå in i mataffären och plockade lite var, sen möttes vi vid kassan för att se vad det blev.

Annons

Det kan jag rekommendera aka spänning i vardagen. Det blev gott&nytt

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Anonymous

  Var i Malmö bor du? Inte för att snoka, men alltid kul att veta i vilket område folk bor i tycker jag! Och är det bostadsrätt eller hyres ni har?

 • Anonymous

  Har du något favoritställe i Malmö som du tycker om speciellt mycket? Bor själv här så tänkte att det hade varit kul och veta:)

 • Hedvig

  Kusinträff i miniformat! Verkar fint… 🙂

  Kram
  -Hedda

 • gabriela

  Kakaaaaaaaaaaaaaaaan Cookie!
  Kramar till dig!
  gabriela

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar