Annons
Annons

Lagom kort och en Söndagsdate för att fira!

hejregina.blogspot.comIgår hade jag en sån vårig dag. Drog mig länge, pumpande cykeln och åkte ner till stan för att träffa Anna, vi fikade, pratade och jag hittade en vårjacka på myrorna. lagom kort och vinröd. Jag köpte lite porslin också, cyklade till skolan och hälsade på dem som jobbade, såg hur det nysåpade golvet blev och vad som var kvar att göra.

Annons

När jag kom hem bytte jag om för att gå ut och äta med Mattias. Vi skulle nämligen på date för att fira…hejregina.blogspot.com jackaFör precis som en uppmärksam läsare la märke till låg vår lägenhet ute på hemnet förra veckan och nu är den såld! Vi ska flytta och är ungefär så här taggade! 

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Så himla fin jacka, och himla kul med flytt!

  • Kul med flytt, grattis får man väl nästan säga 🙂 Härligt med vårig dag också!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar