Annons
Annons

lika olika i brevlådan

hejregina.elledecoration.se examensarbete arkitektur lika olika 2

Nu är det nästan ett år sedan jag lämnade in mitt examensarbete men när jag pratade om det i källan kändes det väldigt nära. Jag får ganska många mail med frågor om utbildningen och intagningsproven så jag tänkte att det skulle passa bra att ge bort några exemplar av magasinet till er i julklapp!

Annons

hejregina.elledecoration.se Lika Olika2

Lika olika är alltså ett magasin fyllt med intervjuer, tips, undersökningar och reflektioner om arkitektyrket (och utbildningen). Hur jobbvardagen kan se ut och vilka vägar man kan välja för att ta sig dit (även om man kanske inte har mvg i allt)

hejregina.elledecoration.se examensarbete arkitektur lika olika 1

Passar kanske extra bra för dig som funderar på att söka till arkitekt, redan pluggar eller du som vill bli lite framtidspeppad i allmänhet. Klicka här och likea delningen av detta inlägget så plockar jag ut några som får ett paket på posten ✉ !

4 januari 2015: Grattis Josefine Folkesson, Lisen Edwardsson, Helena Sundin, Julia Jonsson, Klara Junvik, Lovisa Parke, Ellen Fjällström, Maria Broberg, Linnea Lundström, Alexandra Mårtensson, Sabina Westlin, Eric Lund, Marion Alhonen, Emma Bjureblad och Elin Nylander. Glöm inte skicka er adress till mig på hejregina @ gmail.com så att tidningen kommer fram!

DELA (93)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Maria

  Mycket spänd på innehållet! Du kommer inte att trycka upp och sälja senare? /Maria

 • Elin

  Undrar också om den kommer finnas tillgänglig eller som pdf? Är själv nyligen examinerad arkitekt och funderar mycket över yrket och utbildningen såhär i mellanrummet. Så skulle gärna läsa!

 • Matilda

  Hej Agnes! Hur gjorde du när du målade ert piano?

 • Ellen

  Hej hej hej, jag tyckte att jag såg dig i Borås idag.. Gjorde jag det, tro? 🙂

 • Är också intresserad av att köpa om jag inte vinner! Har nämligen en kompis som fyller år och som funderar på att söka arkitekt till hösten!

 • Erica

  Åh har en kompis som pluggar arkitekt som skulle älska detta! Kommer den gå att få tag på annat sätt (typ pdf som nämnts här tidigare)? 🙂 kram

 • Pingback: ps: hej | Hej Regina!()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar