Annons
Annons

lite från mig och lite från dig

höblomster stickling skott hejregina

För ett tag sen fick jag ett mail från en läsare som så gärna ville få tag på en höblomster. Och det är ju inte så svårt eftersom den blir fler på ingen tid alls. Det enda problemet är att jag är så himla dålig på att skicka iväg brev. Därför tänkte jag att nu när skotten är rotade och jag har en hel liten hög som är redo att skickas kanske det är någon mer som skulle vilja ha ett när jag ändå fixar?

Annons

hejregina.elledecoration.se ljus2

Och samtidigt tänkte jag passa på att få veta lite mer om er! 1 jag är nyfiken 2 jag älskar statistik 3 kommentarer är kul. Så om ni som vill (och ni som inte vill) få chansen att få ett skott på posten skriver en kommentar med kort info om er själva så får vi läsa lite om varandra. Skriv med ↓ (kom ihåg att ni inte behöver ha ett konto för att kommentera utan kryssa bara i ”I’d rather post as a guest”) (Och länka gärna till er själva om ni har blogg! Då skriver ni bara ut eran adress med www i början så blir det en länk när ni postar)

Namn:
Ålder:
Stad:
Favoritsyssla:
Tips:

(tipset kan vara en favoritlåt, en fin blogg, ett bra sätt att slappna av, ett uttryck, något att äta, ett youtubeklipp osv osv)

Och själva Höblomstern kan man göra lite vad man vill med. Forma till ett träd, ta massa skott och plantera som en liten buske eller låta växa rakt upp. Och dör gör den nästan aldrig. Snarare säger den till när den behöver vatten genom att bli hängiga och sen reser den sig snabbt igen. Och eftersom den blir fler så lätt är det en blomma med historia. I min familj heter den Linablomman efter min kusin. För Lina gav skott till min syster som gav till min mamma som gav till mig. Och nu kanske några av er fortsätter kedjan ✿

DELA (3)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • hanna

  Åh wiho jag som älskar växter och precis har flyttat vill GÄRNA vara med i detta roliga utbyte!

  Namn: Hanna
  Ålder:24 (tror jag, när hände detta, tänker att jag är 19)
  Stad: Stockholm, född och uppvuxen. Kan ibland önska att jag hade modet att testa något annat…
  Favoritsyssla: Åh det här är sååå lätt, jobba i trädgården på vårat landställe såklart. Jag älskar det. Till och med roligt att vända komposterna ju! 🙂
  Tips: Starta ett eget halv åtta hos mig! Jag och några vänner har dragit igång detta och det är bara så roligt (utan poäng dock). Extra kul är det att träffas några som inte ses så ofta annars, kanske gamla gymnasiekompisar, eller ett blandat gäng med vänners vänner. Känner mig så upprymd efter varje besök i ett nytt hem 🙂
  Kram och tack för den bästa bloggen på internet!

 • Theresia

  Å vad mysigt!!! Växten ser superfin ut, och det är ju dessutom hundra gånger finare att en planta har historia än att den bara är köpt från en butik. Jag hyrde ut min lägenhet under förra året då jag var utomlands för att plugga. När jag kom tillbaks hade han som hyrt lägenheten tagit död av de flesta växterna :(, men då fick jag en massa skott från vänner. Alla skotten hade en egen historia (skott från mormor, planta jag fick när jag tog studenten, skott från jobbet). En av dina skott skulle göra sig så bra i min nya plantfamilj.

  Namn: Theresia
  Ålder: 26
  Stad: Stockholm
  Favoritsyssla: Baka surdegsbröd. Precis som att skotten från plantorna har en historia tänker jag att min lilla surdeg bär med sig en historia. När jag reste runt i Sverige i somras så påverkas den ju av var jag är någonstans och ”fångar upp” små jästsporer från alla platser. Jästsporer som sedan blir till bröd. Jag tänker att hela jag fylls med så mycket mer lycka när jag äter det brödet än köpebröd som är ”dött” på minnen. Kanske lite flummig, men så mysigt en kall höstmorgon.

  Tips: Jag såg på programmet ”mitt liv som hund” (7:an) för några dagar sedan. Så söta hundvalpar! Dessutom jätterolig kommentator (Lite Helge Skog i Halv åtta hos mig över det hela). Om en befinner sig i Stockholm kan jag verkligen rekommendera att gå till Dramaten och se deras föreställning ”Mens the musical”. SÅ bra, rolig och tänkvärd <3.

  Blogg: http://www.blommigfalukorv.se (mat och bakblogg)

 • Rebecca

  Hej Agnes och tack för en jättefin blogg! Så himla fin blomma! Jag kan riktigt se den stå här och lysa upp mitt fönster som blivit lite tomt sedan mina chiliplantor somnat in för vintern.

  Namn: Rebecca
  Ålder: 24
  Stad: Stockholm
  Favoritsyssla:
  Åka på söndagsutflykt med min kille! älskar att det fortfarande finns så många platser att upptäcka i den här staden! alternativt sitta på ett flygplan på väg mot något varmt och spännande.

  Tips: Igår kväll volontärade jag som svenskalärare på en flyktingförläggning. Det var första gången och på vägen dit var jag så himla nervös, har ju aldrig undervisat förut, men när jag väl kom dit var det bara så himla roligt!
  Alla borde testa!

 • Lissen

  Lissen
  50+
  Sundsvall

  Favoritsysslan är att fotografera och fånga ögonblick med min kamera. Fika med vänner, resa och gosa med barnbarn. Och så har jag nyss köpt en liten kolonilott.

  Tips: Att utforska sin egen stad. Man hittar alltid nya guldkorn

 • Emma

  Vilken fin liten växt!

  Namn: Emma
  Ålder: 27
  Stad: Göteborg
  Favoritsyssla: Laga mat och resa
  Tips: Gör något kul eller träffa någon du tycker om även mitt i veckan, det är så lätt bara bara åka hem, äta middag och fastna framför tv:n. Även om en är trött efter jobbet så är det värt det.

 • Sofiabystrom.blogg.se

  Namn: Sofia
  Ålder: 23
  Stad: Stockholn
  Favoritsyssla: Att baka och fotografera bakverken.
  Tips: Sticka (t.ex en lång halsduk) i sällskap av något gott (t.ex satsumas eller mörk havssalt/pekan-choklad) och till tonen av något fint/bra/kul (t.ex Beach House – Depression Cherry eller Astrid Lindgrens sommarprat från 1993)

 • Sophia

  Namn: Sophia
  Ålder: 33
  Stad: Helsingfors, Finland
  Favoritsyssla: pruttljud på bäbismage vid blöjbyte
  Tips: Cafe Regatta om man kommer på besök till Helsingfors. Gör inget om man glömt cash, ”betala nästa gg!” säger de, och så FÅR man 5c om man tar en kaffepåtår

  Skulle vara kul att få ett skott så att plantan lever vidare här på andra sidan pölen men förstår givetvis om det blir ”kråtigt” (som vi säger på finlandssvenska) med porto etc. Överlever den ens så länge..? 🙂

 • Ellen

  Ellen, 34 år, Stockholm. Favoritsyssla just nu är att hänga i sängen med min två åring. Busa, kittlas, bygga kojor och skratta. Tips är att äta croissanter med ost och smör, åka till Berlin ofta och lyssna på Do Your Thing av Moondog.

 • Malin

  Höblomster ser ut som en tålig blomma. Jag längtar efter fler växter hemma, och skulle väldigt gärna ta hand om ett av dina skott 🙂

  Namn: Malin
  Ålder: alltid den bästa
  Stad: Karlstad
  Favoritsyssla: Göra det vackrare omkring mig
  Tips: P2 klassisk morgon. I love it.

 • Embla

  Namn: Embla
  Ålder: 22
  Stad: Göteborg
  Favoritsyssla: Snickra möbler, sy kläder, dricka öl med vänner och äta god mat
  Tips: Fryst algsallad som går att köpa på typ alla asienlivs, (tina den såklart innan den ska ätas) så god!! (Du kanske får vänta tills bebin har kommit, vet inte riktigt reglerna kring alger….

  Ps. Hade gärna tagit hand om en stickling
  Pps. Har läst din blogg sen jag var 18 år hehe, du är också anledningen till att jag fick upp ögonen för arkitektyrket (pluggar till arkitekt på Chalmers nu)
  Kram

 • hanna

  namna: hanna
  ålder: 22
  stad: gbg
  favoritsyssla: storhandla på mataffärer, plantera växter, dricka öl, köpa kläder.
  tips: heja sverige – världens finaste tv-serie på fyran som handlar om personer som ska vara med i special olympics. blir så jävla varm i själen av den.
  bloggy: http://www.midnattsgatan.blogspot.se

 • Moa

  Namn: Moa
  Ålder: 22
  Stad: Vancouver
  Favoritsyssla: ligga hud mot hud i sängen med den en älskar.
  Tips:
  enklaste lunchen att ta med till jobbet: hemmagjorda snabbnudlar.

  Ta en burk (jag brukar ta en glasburk), och lägg smaksättning (ex. buljong, currypaste, misopaste, osv) i botten. Ta sedan frysta eller färska grönsaker och lägg i. Samt ev protein, som tillagat kött, färdigkokta bönor, tofu osv. Sedan i med färdigkokta nudlar och toppa med eventuellt färska örter. På jobbet sedan är det enda som behövs en vattenkokare. Häll på kokhett vatten i glasburken eller kombinera i en skål. Är nästan lika billigt som snabbnudlar (särskild om en använder rester eller saker från frysen) men med lite mer nyttigheter och substans samt går så fort!

 • www.ethel.blogg.se

  Åh! Jag skulle jättegärna vilja ha en stickling av den underbart konstiga växten, älskar utseendet!

  Jag heter Ethel, är 26 år och bor i Skellefteå. Jag kan inte välja en favoritsyssla utan det måste bli sy och sticka. Så himla kul att skapa, och dessutom skapa sånt en kan ha på sig.

  Mitt tips är yogavantar! Jag fick ett par av min syster och använde för första gången igår. Jag brukar svettas mycket om händerna och måsta koncentrera mig mer på att se till att händerna inte glider iväg än själva övningen. Jag brukar också få ont i handlederna på grund av det. Men med vantarna står jag stadigt och kan fokusera på resten av kroppen! De har en yta som sockiplast (stavning på det?) så att en inte glider iväg Så underbart!

 • Anna

  Heej! Jag skulle gärna vilja en sådandär rolig blomma.
  Anna heter jag, jag är 21 år gamal. jag gillar att laga mat ibland, egentligen bara om jag får bjuda mamma eller någon annan på middag.
  Mitt tips är att sova naken, under en extra filt på hösten, det känns bra och är man ensam känner man i alla fall sin egna kram.

 • www.emmmaljungberg.se

  Ser att det är många som kommenterat redan men om det blir en liten över till mig så skulle jag bli så glad! Jag heter Emma, är 20 år och bor i Norrköping. Har precis börjat plugga Grafisk Design och Kommunikation så det är väl vad jag främst sysselsätter mig med just nu, läser och pysslar och sånt som har med utbildningen att göra. Och så samlar jag på inredningsprylar(och blommor!) till min första lägenhet! Mitt bästa tips just nu är att äta äppelklyftor med jordnötssmör när man får ett oemotståndligt sötsug på vardagskvällarna.

  Kram!

 • Lisa

  Namn: Lisa
  Ålder: 18
  Stad: Nässjö
  Favoritsyssla: Läsa Harry P
  Tips: Tv-serien Looking på HBO

  Jag vill gärna ha en stickling!
  lisafranzen(a)outlook.com

 • Freja

  Åh men precis en sån letar jag ju efter! Ramlade in på din blogg för någon månad sedan när jag googlade nåt pyssel, och sen har jag fastnat – trots att jag egentligen inte läser bloggar alls i vanliga fall! Jag skickar jättegärna en stickling tillbaka till dig i utbyte!

  Namn: Freja
  Ålder: 24
  Stad: Stockholm
  Favoritsyssla: Rita, sy, vara vid havet, klappa kattungar, läsa, pyssla, rensa, stora projekt, renovera, vara alldeles tyst i skogen, tjuvlyssna.
  Tips: Gå en kurs i något du inte kan (jag ska börja på keramik på lördag!), frys in bananerna när de börjar bli bruna (i bitar) och ha sen i smoothies, plocka nypon nu och gör egen nyponsoppa, och förresten plocka allt som går att plocka nu och frys in så har du bär och svamp hela vintern!

  Har ingen blogg men däremot en hemsida: http://www.frejaistemo.se

 • Michaela

  Hej!
  Åh vad roligt! Jag är den enda i mitt ”gäng” som är intresserad av plantering och blommor, vilket gör det så svårt att nalla av någon. Så om det finns skulle jag super gärna vilja ha ett skott ☺️
  Jag heter Michaela, är 27 och bor i Höllviken.
  Min(a) favorit sysslor är allt som har med att producera. Att ta bilder, redigera, plantera, sy, sticka, virka, baka. Ja, jag tror du förstår.
  Mitt tips är att göra vad man vill. Låter kanske lätt, men jag vet själv med mig att på senare tid (speciellt efter jag blivit gravid) har folk så mycket åsikter och ganska lite förståelse för mina känslor och behov. Men att tänka i första hand på sig och bebisen mår jag mycket bättre i alla fall, utan att försöka tillfredsställa alla andra också.
  Tack för en super härlig och inspirerand blogg!

 • Frida

  Namn: FridaÅlder: 24
  Stad: Göteborg
  Favoritsyssla: rita, gå på loppis/museum/bibliotek, dricka kaffe/öl, äta gott. Gärna i kombination.
  Tips: CocoRosie har släppt en ny skiva som är mysig som bakgrundsljud till nämnda sysslor. Att gå två extra rundor på loppisen. Att låta rotfästet sitta kvar när en hackar lök. Halvera löken och lägg med den platta sidan ner och skär några snitt parallellt med skärbrädan och sen några snitt lodrätt (alltså typ rotfäste till topp) och SEN skiva löken som vanligt. Har revolutionerat min lökhackning.

 • Edamame Högberg

  Namn: elin

  Ålder: fyller 26 år om sex dagar!

  Stad: malmö

  Favoritsyssla: jag vill säga att gå i skogen och att läsa böcker och dricka kaffe. jag dricker mest kaffe. jag gillar att prata sexualpolitik, det är något jag verkligen tycker om så det får bli min favoritsyssla!

  Tips: gilmore girls! jag är arbetsfri och väntar på att min masterkurs i svenska ska börja nästa vecka = tittar mycket på netflix och har precis börjat se gilmore girls. helt fantastisk serie so far!

 • Petra

  Hejhej! Min mamma tycker det är kul med plantor och den hade gjort sig bra bland allt det gröna 😉 Jag heter Petra och är 18 år. Kommer från en liten ort i ett hörn av Varbergs kommun. Är en mångsysslare som balanserar sista året på gymnasiet med jobb, sport (volleyboll) och vänner. Favoritsyssla är att pyssla. Helst genom att slå in snygga paket! Slutligen vill jag tipsa om att man kan (bör) käka våfflor fler dagar om året än 25/3 (Typ idag som jag ska göra). Tack för en trevlig blogg!

 • Silje

  Navn: Silje
  Alder: 25
  Sted: Stavanger (Norge)
  Favoritthobby: spille på trombonen, lese bøker (”Harry Potter” og Agatha Christie er favorittene) og få være kreativ med gjenbruk
  Tips: Wes Anderson-filmer er de rareste, fineste og aller beste!

  Bloggadresse: http://www.siljehusmor.blogspot.no

 • Elin

  Namn: Elin
  Ålder: snart 22. (Fyller år om två veckor!)
  Stad: Göteborg
  Favoritsyssla: skriva låtar, illustrera konstiga filurer, laga mat, äta mat, läsa.
  Tips: Lady Dahmers och Apansattigranens medverkan i Malou efter tio ang kroppspositivitet och fetthat. Kolla här! Superviktigt och bra. http://www.tv4play.se/program/malou-efter-tio?video_id=3204031&utm_medium=sharing&utm_source=permalink&utm_campaign=tv4play.se

  Skulle väldigt gärna ha en stickling då jag är en alldeles nyinflyttad student och saknar både det ena och andra i mitt hushåll. Tänker att växtligheter gör det lite mer hemma.

 • Linnéa

  Åh, vad fin! Den skulle passa perfekt på mitt rum! Namn: Linnéa Therese, ålder: 20 år, stad: Göteborg, eller ja Mölndal. Favoritsyssla: läsa, vara i skogen, skriva. Tips: (lite till mig själv också) Skit i vad andra tycker. Gör det du mår bra av och tycker om. Kram!

 • Kerstin

  Namn: Kerstin
  Ålder: 24
  Stad: Oslo
  Favoritsyssla: laga mat, gosa med hundar, dricka vin
  Tips: Hope for Paws dog rescue videos på Youtube 🙂

 • Kerstin

  Namn: Kerstin Ålder:25 år Stad:Stockholm Favoritsyssla: Pyssla, bygga, måla och sy saker till hemmet. Tips: Veckohandla! Det är så skönt när en kommer hem från jobbet och matinspon tryter.

  Och jag vill jättegärna ha ett skott!

 • Linnea

  + Linnea
  + 25
  + Luleå
  + Laga mat med ett glas rött i handen utan tidspress
  + Campa!

 • Anni

  Namn: Anni

  Ålder: 27

  Stad: Malmö

  Favoritsyssla: Läsa bra böcker. Bjuda på fika. Hänga en hel dag med mina bästa vänner och spela spel och promenera och hälsa på grisarna vid deras hus. Vara i Bryssel.

  Tips: Sufjan Stevens senaste skiva. Kan lyssna om och om igen på den.

 • Namn: Rebecka
  Ålder: 18
  Stad: Varberg
  Favoritsyssla: Fota, skriva, hänga med vänner, mig själv och Gud.
  Tips: Umgås och omge dig av människor som du mår bra av, lyfter upp dig och du blir tacksam av. Livet blir så mycket bättre då.

  Blogg: http://[email protected]

 • Sophie

  Namn: Sophie (sophiewhiskeytango.tumblr.com)

  Ålder: 23

  Stad: Stockholm

  Favoritsyssla: Baka tårta. Önskar att det fanns anledning att göra det varje dag.

  Tips: Bli bra på att vara ensam så kommer en vara lyckligare i längden tror jag.
  Och Seinabo Sey på en buss https://www.youtube.com/watch?v=2TK2lG85Oqs
  Förlåt för två tips.

 • agnes

  Namn: Agnes
  Ålder: 21 jordår men känner mig som minst 35
  Stad: Örebro
  Favoritsyssla: Att plocka med mina plantor, har råkat samla på mig 14 elefantöraskott från en enda växt. Har dem nu i diverse glasvaser eller jord, som jag värnar om som mina bebisar. Älskar också att se nya blad ur mina monsteror att växa fram, tror att det är någon form att bekräftelse på att jag lyckats när jag ser det. (Du har för övrigt fått mitt intresse för växter att skjuta i höjden tack vare dina inlägg. Tusen tack för det!)
  Tips: Att varje dag uppskatta hur fin just den årstid du befinner dig i är. Det räcker med att se hur ett träd utanför ditt fönster förändras med årstiderna. Vi uppskattar nuet alldeles för sällan.

  Jag skulle gärna ha ett av dina skott till min plantfamilj,
  finns på instagram , @ agnesparbratt

 • Clara Kron

  Namn: Clara
  Blogg: http://www.rastlosheten.wordpress.com
  Ålder: 26
  Stad: Norrtälje/Stockholm
  Favoritsyssla: Läsa, stöka i köket, spela piano, sortera saker.
  Tips: Kom ihåg att vara snäll mot sig själv, satsa på en riktigt bra hudkräm/olja (älskar Kiehl’s Midnight Recovery) nu när det blir kallt, få saker är så betryggande som kostymdraman med stor kvinnlig representation, älskar att tänka på att alla dessa kvinnor i historien har gått igenom mina problem, och klarat av det, med korsetter som gjorde att de knappt kunde andas.

 • Hannah

  Åh, vilken fin liten växt. Skulle bli himla tacksam över ett skott av den där!
  Jag heter Hannah, är 17 år och bor inte i någon stad, utan i en liten ort i Dalarna vid namn Leksand. Leksand kan väl beskrivas bäst genom knäckebröd, hockey, midsommaridyll och röda hus med vita knutar. Mina favoritsysslor är att titta på bilder och klipp på gulliga djur, gosa med lillebrorsor och småkusiner samt lyssna på musik som är så bra att armarna knottrar sig.
  Mitt tips är hemmagjort torrschampoo!! Bästa grejen när en inte tvättat håret på länge och ens vanliga flaska tog slut för lite för länge sen. Jag blandar potatismjöl eller maizena med kakao tills det passar min (bruna) hårfärg någorlunda, sen häller jag upp det i en kryddburk. Sen är det bara att strössla i hårbotten och massera in vid behov!! Plus i kanten är att håret doftar kakao efter.

 • Erika

  Jag skulle bli så glad om jag fick ett skott på posten!!
  Namn: Erika (men kallas mest för Pärlan)
  Ålder: 25
  Stad: Falun
  Favoritsyssla: Spela fiol, hitta ödehus, gå i skogen
  Tips: ”Julia och nattpappan” på SVT Öppet Arkiv
  Blogg: http://www.sparvel.webblogg.se

 • Emilie

  Namn: Emilie
  Ålder: 27
  Stad: Umeå
  Favoritsyssla: Att skapa saker och vara kreativ! Sy, virka, sticka, plantera, rita.
  Tips: Istället för att köpa nya saker – tillverka själv! Använd fantasin, ta något gammalt och gör till något nytt. Mycket roligare, personligare, oftast billigare och bättre för miljön. Återbruk!

 • Sophia

  Det hade varit jättekul med ett skott på posten, håller nämligen på att bygga en liten djungel i mitt vardagsrum och nu är det en sorglig djungel med en Monstera och en kaktus…
  Namn: Sophia
  Ålder: 31 år
  Stad: Malmö
  Favoritsyssla: Promenera och upptäcka nya saker
  Tips: Filmen Wild. Så himla bra och peppig att man ibland behöver göra något helt annorlunda som är utanför ens comfort zone.

  Blogg: http://www.barasophia.se

 • Namn: Linn
  Blogg: http://www.mynordicfoodtales.com
  Ålder: 27
  Stad: Köpenhamn
  Favoritsyssla: At picknick:a i skogen
  Tips: TV-serien Chef’s Table på Netflix. Det er en dokumentarserie där man kan följa sex av världens bästa kockar och höra om deras restauranger, karriär och drömmar. Jättespännande!

 • Erika

  Namn: Erika
  Ålder:30
  Stad: Umeå
  Favoritsyssla: Pyssla och gnugga hjärnknölarna – kreativitet!
  Tips: ta totalt ogröna fingrar, byt ut/skänk iväg alla dina plastväxter och köp nya levande blommor, alltså.. känslan att ta hand om blommor! skulle bli typ rånöjd om jag va en av dom lucky few som fick mej ett höblomster, mest för att det saknas i min djungel men också lite för att den verkar sjukt spännande 😀

 • elsa cc

  Namn:
  Ålder:
  Stad:
  Favoritsyssla:
  Tips:

 • nellie

  namn: nellie
  ålder: tjugofyra
  stad: göteborg
  favoritsyssla: rå om mina växter, drömma om turkiet och längta efter helg
  tips: http://whenyouareafeminist.tumblr.com/ dvs världens bästa tumblr när en behöver pepp eller tips eller flykt

 • Maja

  Namn: Maja
  Ålder: 20 (men snaaart 21)
  Stad: Umeå
  favoritsyssla: fjället, om man nu kan se det som en syssla. Det kan man nog inte, så då säger jag att vara i Hemavan, åka skidor, vandra och sova utomhus lätt är det jag skulle göra alla dar om det gick.
  Tips: åh, men att skaffa ett projekt så blir dagarna kortare. Mitt är att sticka mössor och se downton abbey = toppengrej.

 • Stine Friis Hals

  Namn: Stine
  Ålder: 22
  Stad: Oslo
  favoritsyssla:
  Skrive! Og se ting på netflix/dokumentarer på YouTube. Også liker jeg å drikke kaffe. Lage mat. Åh, vanskelig å velge én favoritt.
  Tips: Kjøp sjokolade midt i uka og spis den uten anger.

 • Maria

  Namn: Maria

  Ålder: 26

  Stad: Paris

  Favoritsyssla: Alltså mat, handla den (på marknaden), laga den och äta den! Älskar mat!

  Tips: ‘Pimplare från Syrien’ på SVTplay – var både rolig och sorglig samtidigt!

  Hade jättegärna tagit emot ett skott, men det blir nog krångligt med iom Frankrike, porto och deras urusla leverantider.. Men ändå! Jag känner ingen här som ens äger en basilikaplanta så jag får inga skott 🙁

 • Miranda

  Namn: Miranda

  Ålder: Nitton

  Stad: Östersund (eller Ås, utanför östersund)

  Favoritsyssla: Virka och spela musik

  Tips: Titta på fina utsikter, det fyller hela själen med glädje.

 • Nathalie Mark

  Namn: Nathalie Mark
  Ålder: 24
  Stad: Stockholm
  Favoritsyssla: planera om mina växter och se hur de växter från små frön till helt spretiga plantor
  Tips: plantera palettblad. som nybörjare är de så bra att sköta om och de växer något helt galet. min mormor har en idag som är nästan två meter – som ett litet träd – och de är så vackra nu på hösten med sina lila färger

 • Hanna

  Namn: Hanna
  Ålder: 23
  Stad: Uppsala
  Favoritsyssla: Kvällspromenad! Det gör inget om det regnar och blåser snålt, ger bara lite extra motivation och gör det nästintill ännu skönare att komma in i värmen. Göra en kopp te, rigga en bra serie (nu senast Mr Robot, samhällskritik så det visslar om ‘ett) och krypa upp i soffan och bara mysa. Optimalt om det är nystädat och tända ljus men det händer ju inte alltid… Ljusen oftare än städandet bör erkännas.
  Tips: Lev varje sekel som om det voro ditt sista! (kan man kalla det meningsfullt nonsens månntro? Jag gillar det i vart fall)

  Himla fin blogg och superfräck växt ju 🙂

 • Elvira

  Åh är så kär i den där växten, färgen, formen och att den är odödlig är ju en enorm pepp i sig. Fint med kedjan som har blivit.

  Namn: Elvira Rut Olivia

  Ålder: 24
  Stad: Stockholm
  Favoritsyssla: experimentera i köket/ laga mat
  Tips: Att inte vara sin värsta fiende, finns för många som har alldeles för höga krav på sig själv. Som stressar sönder och gör tusen saker, glöm inte bort att andras och lev också. Var snäll mot dig själv! Du är viktig! <3

 • Johanna

  Namn:Johanna
  Ålder: 21 år och 50 veckor
  Stad: London
  Favoritsyssla: Äta något gott tillsammans med en fin pojke eller vän framför en film och bara mysa
  Tips: Läs Life of Pi! Världens bästa bok.
  http://www.soundtrackoflondon.com

 • Marie Karlsson

  Namn: Marie Karlsson
  Ålder: 26 år, 8 månader och 1 dag
  Stad: Lycksele, en liten stad i Västerbotten
  Favoritsyssla: Just nu är det att gå i skogen med mina hundar och njuta av hösten som är min absoluta favoritårstid. Eller att se min avocadoplanta växa, den fick följa med överallt i sommar så den skulle överleva och de gjorde den verkligen. Den heter Piotr <3
  Tips: Titta upp från mobilen och se när det regnar höstlöv.

 • Agnes

  Åh, vilken chans, skulle så gärna vilja ha en! De är så himla fina. Lovar att jag ska låta kedjan gå vidare om jag får ett skott 🙂

  Namn: Agnes
  Ålder: 24
  Stad: Stockholm
  Favoritsyssla: Just precis nu: ligga i soffan med min lilla hund-klump (han är också trött) på magen efter en intensiv dag och låta höstsolen lysa mig i ögonen. Mmmhm.
  Tips: Att göra egna müsli/nötter/bär/choklad-bars, knäppt tips men äter en sådan nu och kan bara tänka på hur gott det blir.

 • Malin

  Namn: Malin
  Ålder: 24 år
  Stad: Malmö
  Favoritsyssla: åka på utflykt
  Tips: Spegelns nya salong ”bar deco” bio, mat och dryck, perfekt koncept!!

 • Karin

  Åh, en sådan liten lila skulle jag vilja ta hand om!

  Namn: Karin
  Ålder: 22
  Stad: Lund
  Favoritsyssla: Äta bär och grönsaker direkt från trädgårdslandet. Promenera i botaniska trädgårdar. Lyssna på radio, helst P1 och sjörapporten. Dricka vin och flumfilosofera.
  Tips: Skicka fler oväntade saker på posten! Ibland skickar jag tablettaskar med en liten adressetikett och så hamnar de i brevlådor i Hemse och Malmö.

 • Chatrin

  Oj vad många kommentarer, men jag gör iaf ett försök för jag skulle väldigt gärna vilja ha en sån och skulle i så fall absolut fortsätta kedjan!

  Namn: Chatrin
  Ålder: 31
  Stad: Sthlm
  Favoritsyssla: Ligga i en soffa och dricka vin och skratta så jag får ont i käkarna med mina kompisar. Titta på film och skeda. Odla på min och min kompis kolonilott. Vara på landet, men också att komma tillbaks till stan efter att ha varit på landet.
  Tips: Living on one dollar på Netflix. Väldigt bra dokumentär som får en att vakna upp lite.

 • Matilda

  Namn: Matilda
  Ålder: 20
  Stad: Gävle (sedan lite över en månad)
  Favoritsyssla: Vara i skolan konstigt nog. Pluggar första året på industridesign och det känns som att jag hittat hem. Och att mysa med mitt livs kille. Mmh.
  Tips: Våga flytta 55 mil uppåt i landet till en stad du aldrig varit i! Finns det något som lockar så fånga det! Och ät mycket glass!

 • Lisa (lisamo.blogg.se)

  Åh vilken otroligt fin blomma!

  Lite om mig då:

  Namn: Lisa
  Ålder: 30
  Stad: Umeå
  Favoritsyssla: Långa ridturer i skogen. Framförallt nu på hösten då det är så otroligt vackert i skogen.
  Tips: Favorit musik just nu: Allt med Matt Corby eller James Vincent McMorrow =)

 • aina

  men alltså JA! en blomkedja. fast hur paketerar en på ett sätt så de små liven överlever en postfärd egentligen?
  namn: aina
  ålder: 28
  stad: göteborg
  favoritsyssla: klappa katt och titta på serier. och spela tv-spel.
  tips: serien my mad fat diary som är helt underbar!!

 • Christin

  Namn: Christin
  Ålder: 28
  Stad: Malmö
  Favoritsyssla: Algot & att köpa blommor
  Tips: nypumpad cykel (går så fort!!)

  http://www.midis.se

 • Linnéa

  Namn: Linnéa
  Ålder: 22
  Stad: Göteborg
  Favoritsyssla: MAT!
  Tips: Denna fina reklamjingeln från Svenska Röda Korset: https://www.youtube.com/watch?v=Hi6aNrJPrn0

  Håller tummarna för mig själv! Älskar växter och att ta skott och sticklingar! Som att se små barn växa upp 🙂

  • Hedvig

   Tack för tipset!

   -Hedda

 • Alexandra

  namn: alexandra
  ålder: 23
  stad: öland
  favoritsyssla: hänga med niceiga personer och kolla massa serier!! antingen var grej för sig eller ihop!
  tips: ljusslingor! köp dom. ha överallt i hemmet nu när det är höst!!! SÅ underskattat.

 • Kerstin

  Namn: Kerstin
  Ålder: 35
  Stad: Lund
  Favoritsyssla: Äta och dricka gott (och även gärna laga) tillsammans med vänner och familj.
  Tips: När en ska göra bakpotatis blir det mycket godare om man efter att potatisarna är bakade gröper ut innehållet, blandar med något gott (ex. smör och vitlök) och sedan stoppar tillbaka det. Självklart kan man sedan toppa med lite vad som helst. Stekt gravlax, finhackad rödlök och en klick crème fraîche är en favorit. Det hela blir mycket godare och lättare att sedan äta!

  Skulle bli superglad för en liten planta! Tack för en fin blogg!

 • Sabina

  Jag gillar att delta i statistik så jag är gärna med!
  Namn: Sabina
  Ålder: 25
  Stad: Bristol, England
  Favoritsyssla: Sy, gå på bio, läsa och cykla snabbt på min kärringhonda!
  Tips: http://www.takecourageblog.com/ en av mina absoluta favoritbloggare

  http://www.kjolhelaveckan.blogg.se

 • Namn: Anna María
  Ålder: 28
  Stad: Stockholm
  Favoritsyssla: Laga och äta middag med ett gäng fina vänner.
  Tips: Sortera besticken i diskmaskinen. Så himla värt när du ska plocka ur och lägga på rätt plats i lådan.

  http://annamarialarsson.se/blogg

 • Sandra Karlsson

  Namn: Sandra Karlsson
  Ålder: 25
  Stad: Mariestad
  Favoritsyssla: Knota runt på loppisar, dricka te, sträck-kolla på serier och dansa med mina vänner

 • Jessica

  Man bli glad av blad, som min mamma säger ✿

  Namn: Jessica
  Ålder: 23
  Stad: Lund
  Favoritsyssla: Kaffe+choklad. Gå på museum. Lider av bär- och samlarmani, så för tillfället plocka äpplen, päron och björnbär. Tänka på mat.
  Tips: Kolla Sara Granér-utställningen på Seriefrämjandet i Malmö, om det finns geografiska förutsättningar. Gå upp tidigt för och hoppas fånga morgondimman!

 • Yrsa Keysendal

  Namn:
  Ålder:
  Stad:
  Favoritsyssla:
  Tips:

 • yrsa

  Namn: Yrsa
  Ålder: 23
  Stad: Stockholm
  Favoritsyssla: Läsa bok, klappa på vänner och laga vegetariskt en fredag
  Tips: Gå med i panel.se och gör panelundersökningar där tiden de tar omvandlas till poäng som går att lösa in på presentkortstorget (ex Åhléns) sedan. Extrainkomst för studenter!

 • sandrawager.se

  Namn: Sandra
  Ålder: 28
  Stad: Östersund
  Favoritsyssla: Promenera, läsa, jobba (faktiskt: älskar mitt jobb!), leka och gosa med min sjumånaders, äta middag med vänner, dricka rödvin, resa, kolla på serier, surra skit…
  Tips: Uttrycket ”Whatever you are – be a good one”

  Och jag vill jättegärna ha en stickling av denna fina blomma!

 • Ida

  Namn: Ida
  Ålder: 32
  Stad: Göteborg
  Favoritsyssla: Gunga, äta glass direkt ur förpackningen, upptäcka nytt.
  Tips: Gå vilse, det blir alltid nåt bra av det i slutändan.

 • Victoria

  Namn: Victoria
  Ålder: 21
  Stad: Göteborg
  Favoritsyssla: titta på tv-serier och skratta ikapp med kompisar.
  Tips: investera i ett ”batteripack” så att en kan ladda telefonen på språng, guld värt när mobilen helt plötsligt har slut på batteri.

  Och jag hade supergärna fått en liten stickling på posten!

 • Matilda

  Namn: Matilda
  Ålder: 23
  Stad: Hökarängen, Stockholm
  Favoritsyssla: Sjunga barbershop i världens bästa kör, bokstavligen.
  Tips: Sjung mycket, även om du inte tycker att du kan. Sjung i duschen, när du lagar mat, i en kör, med kompisar, i kollektivtrafiken. Att sjunga ökar endorfinerna, minskar stress, är bra träning för lungorna och ökar blodcirkulationen bland annat. Finaste av allt är även att personer som sjunger tillsammans kan synka sina hjärtslag. I min kör är vi 130 fantastiska kvinnor mellan 18-78 år som sjunger tillsammans, tänk vad fint om våra hjärtan slår som ett. Här kan ni se oss när vi vann nordiska mästerskapen i våras, nästa höst satsar vi på guld i las vegas: https://www.youtube.com/watch?v=iF52xIqs7Jg

 • Cecilia

  Namn: Cecilia
  Ålder: 26
  Stad: Kalmar
  Favoritsyssla: Åka till stugan över helgen för att riva och bygga. Kaffepauserna i bygget. Rota på loppis. Städa och diska till P3 dokumentärer – som en vid det här laget nästan kan utantill.
  Tips: Om en har för många sticklingar och inte vet vart en ska göra av dom, ställ ut i trappuppgången så grannarna kan ta. Hos mig var detta mycket uppskattat, alla sticklingar gick åt.

  Och jag skulle också bli glad över att få en stickling 🙂

 • Emma

  Namn: Emma
  Ålder: 30
  Stad: Linköping/Lund
  Favoritsyssla: Läsa, promenera bland vildvuxna träd, laga mat, rita, fota, sitta vid havet.
  Tips: Boken Atlas över avlägsna öar av Judith Schalansky, för äventyrslängt.

  Tack för finaste bloggen också!
  http://www.emmahakansson.se

 • Mikaela

  Mikaela, 31, Göteborg. Min favoritsyssla är att läsa, något jag aldrig hinner längre pga bebis. Tips: babywipes är inte bra att överanvända på babystjärtar men toppen att ta bort deodorantfläckar från kläder med. Tydligen också att rengöra cykel med, om man har en flott sådan.

  Hoppas på stickling!

 • Sofia Eng

  Åh nu såg jag ju detta lite sent! Hoppas att det finns en liiiten kvar chans ändå, jag har ju beundrat din fina växt ett tag :))

  I alla fall!
  Namn: Sofia
  Ålder: 17 ringa år
  Stad: Örebro
  Favoritsyssla: måste vara när jag kan uttrycka mig på olika sätt och vara kreativ i det, har liksom mycket lättare att säga det jag vill genom att dansa, skriva, måla än när jag försöker förklara det för folk. Annars mår jag som bäst när jag får vara på läger eller hänga i kyrkan med kompisar och Jesus. Och äta kladdkaka, älskar kladdkaka.
  Tips: för en vecka sedan var jag i Stockholm och då besökte vi ett så mysigt café längst upp i Citykyrkans lokaler, citykonditoriet tror jag det heter. Himla fint verkligen!! Gott fika, högt i tak, fantastiskt sköna soffor och guldinramade speglar på väggarna <333

 • Josefin

  Namn: Josefin
  Ålder: 20
  Stad: Kalmar
  Favoritsyssla: Bada!! Bäst är att bada i havet och simma sakta sakta, sådär som pensionärer ofta gör. Tror att dom har knäckt koden till livet: göra allt super sakta, alltså stressa inte!! Är dock en stressad person så tar dumt nog inte lärdom av det. Förutom när jag badar det vill säga :))))
  Tips: Lyssna på klassisk musik/filmmusik när man läser/pluggar/skriver eller gör något annat! Det är det mysigaste jag vet, speciellt när man kan vissa stycken och vet när det allra vackraste kommer så man får rysningar <33 Typ som när the beat drops i housemusik förutom att det är en miljon gånger vackrare!!

  Hoppas en stickling vill vara i mitt lilla studentrum på 19kvm som behöver lite liv!!

 • Sofia

  Hej!
  Namn: Sofia
  Ålder: 29
  Favoritsyssla: plocka kantareller (just nu)
  Tips: Om en är gravid och behöver kissa hela tiden kan en testa att lyfta lite i magen och nästan luta sig bakåt när en sitter på toaletten. Då brukar det vara lättare att tömma blåsan ordentligt. Ha det fint!

 • Helena

  Namn: Helena
  Ålder: 31
  Stad: Göteborg
  Favoritsyssla: äta
  Tips: cykla mer. Det är fantastiskt att cykla. Bara cykla för att cykla. Som när en var liten.

 • Emma

  Namn: Emma
  Ålder: 24
  Stad: Hovden (en liten-liten fjällby i Norge, gills nog inte som en stad)
  Favoritsyssla: Laga mat, resa (långt bort & gärna länge), inreda våran lägenhet
  Tips: Ut och gå i regnet! Shit vad härligt det är! Och med en tok-go låt i öronen: Walk you home med Horrorshow.

 • Anna-Clara

  Namn: Anna-Clara
  Ålder: 28
  Stad: Göteborg
  Favoritsyssla: Att läsa en bok som är så bra så man glömmer bort tid och rum.
  Tips: Känner du dig lite deppig och har svårt att komma ur dåliga tankar, ha 1minutsdiscon med dig själv. Funkar så himla bra! Man ställer om hjärnan och mår bättre sen 🙂

 • Ida

  Namn: Ida
  Ålder: 32
  Stad: stockholm
  Favoritsyssla: Cykla snabbt utan mål, plocka svamp, bygga, pussa på mjuka tjocka bebiskinder
  Tips: Bärsele är oumbärlig (min bebis är 8 veckor och ville de första 6 veckorna bli buren dygnet runt)

 • Linnéa

  Namn: Linnéa
  Ålder: 25
  Stad: Stockholm
  Favoritsyssla: dagdrömmeri om framtiden. Innehållandes ett hus på landet, stora ateljéer och en gulli hund.
  Tips: Nästa gång på konditori beställ ett klassiskt wienerbröd och saft och upplev livet som 11åring igen! Och häng alltid lite mer med familjen (eller vem det nu är som är din familj) än vad som är passande, plus på allas konton liksom!

  http://linneawerme.se

 • Josefine Folkesson

  Namn: Josefine
  Ålder: 22
  Stad: Göteborg
  Favoritsyssla: att sy. helst 60-talsklänningar och mönstrade skjortor. och så gillar jag att gå på festival, roligaste som finns!
  Tips: att en helt vanlig fredag strunta i allt, och i stället bara vara hemma. ta på sig mjukiskläder, laga något gott, dricka lite rödvin och titta på en serie. sen stanna uppe länge och pyssla.

 • Emma

  Namn: Emma
  Ålder: 19år
  Stad: Linköping
  Favoritsyssla: Strosa långsamt gator upp och ner i nya städer och bara titta, lyssna, andas in lukter och ta in allting som är nytt och fint, plus att ta pauser för fotograferande och gärna en kaffe. Helst tillsammans med någon person jag gillar. Älskar att upptäcka nya platser!
  Tips: Blanda några deciliter havregryn, kokos, frön och nötter med lite honung, vatten, kanel och kardemumma och rosta i ugnen i ca 15min på 175 grader så har du världens godaste granola till yoghurten i morgonbitti. Enkelt men framförallt så himla gott. Kan äta som snacks tom.

 • Elin

  Namn: Elin
  Ålder: 20 år
  Stad: Göteborg
  Favoritsyssla: SY! Att kunna sy sina egna kläder är så skönt, att få bestämma exakt hur de ska se ut och inte heller behöva fundera på om något barn i sydostasien har sytt kläderna för nästan inga pengar alls?
  Tips: Samla ihop ett gäng kompisar och gör helt vardagliga och okonstlade saker, och gör en rutin av det! Till exempel bonde-söker-fru-kvällar, lördagsfrukostar, eller söndagspromenader!

  Vill gärna ha en stickling men börjar inse att det är många kommentarer nu! Men iallafall är min mail [email protected]

 • Ella Moe

  Namn: Ella Moe http://cargocollective.com/ellamoe
  Ålder: 38
  Stad: Berlin och Stockholm
  Favoritsyssla: Rita, skriva och sjunga.
  Tips: Tänk varje dag på tre saker som hände igår som överraskade dig positivt. Det kan vara hur litet eller stort som helst. Efter ett tag börjar hjärnan självmant leta positiva överraskningar. Igår hade jag inga hål hos tandläkaren, jag upptäckte en ny liten park och min ihophafsade chili blev jättegod!

 • Frida

  Namn: Frida
  Ålder: 18
  Stad: Stockholm
  Favoritsyssla: Att smeta på mask of magnaminty från lush på mitt fejs.
  Tips: Gå in på din favvobutiks hemsida och lägg alla saker du vill ha i kundvagnen utan att köpa något, bara för att stilla konsumtionsbehovet och för det är kul.

 • enannanhelena

  Namn: Helena
  Ålder: 45
  Stad: Borås
  Favoritsyssla: Syssla och pyssla och pula och fnula och fundera runt ”de redan använda sakerna”. Alltså vintage, second hand och riktigt gamla saker. Och så skriver jag mycket och gärna.
  Tips: Kommentera lite oftare på bloggar som du tycker om! Men kommentera inte bara för sakens skull, utan för att du verkligen känner att du har något du vill säga.
  Blogg: http://evigakvinnor.blogspot.com

  Tack för kul och bra blogg, lycka till med det (den lilla, lille) som komma skall! Och bry dig inte om att skicka något skott till mig, jag unnar någon med något grönare fingrar att få det. 🙂

  /helena

 • Anna

  Namn: Anna
  Ålder: 29
  Stad: Boden
  Favoritsyssla: Rita, läsa böcker och vara snäll mot mig själv.
  Tips: Samla boktips ifrån personer du beundrar. Sammanställ i en lista. Låna eller köp en bok efter en annan. Finn tid till att läsa och se vad de personer du beundrar kanske har inspirerats av när de har läst, och om ni båda tycker om den specifika boken som just då är i din hand.
  Blogg: http://magisktochvansinnigt.blogspot.se/

 • Frida

  Namn: Frida
  Ålder: 24
  Stad: Umeå
  Favoritsyssla: Spela musik med mina bästisar, dricka öl (gärna dem två i kombination!) pyssla och sy egna kläder.
  Tips: Bli lärare! Om man inte vill hoppa på en lärarutbildning såhär på direkten, anmäl er till att bli lärarvikarie och känn efter. Att vara lärare är ett roligt, kreativt och utmanande arbete som ger en så himla mycket! Barn och ungdomar är helt fantastiska och alla borde lyssna på och lära sig lite mer av dem.
  Kram och tack för en bra blogg!

 • Niklas

  Namn: Niklas (verkar vara få killar som läser, eller iaf kommenterar)

  Ålder: 28

  Stad: Helsingborg

  Favoritsyssla: Browsa Blocket, Lauritz, Tradera mfl och leta upp ibland billig och bra men framförallt fin 50- och 60-talsinredning.

  Tips: http://modernfindings.tumblr.com Briljant tumblr som alltid lyckas inspirera.

 • Moa

  Namn: Moa
  Ålder: 25
  Stad: Stockholm
  Favoritsyssla: skratta tillsammans med folk jag tycker om, klappa djur, äta frukost, skriva listor, promenera, somna om.
  Tips: mandelolja! Funkar överallt på kroppen. Särskilt bra för känslig, torr hy.

 • Lien Le

  Namn: Lien
  Ålder: 32
  Stad: Malmö
  Favoritsyssla:
  Sommaren sysslar jag med växter.
  På vintern spendera jag mest tid på läsa ( smart inredning idé,djur,växter) och handarbete som stickar,virka och sy…
  Tips:
  – Gillar du tropiska drick? Prova mixer vatten,is,citron,pasion frukt,socker
  – En tråkig kvällen? Kollar gärna Korean TV-program Running Man
  Jag hamnar här eftersom jag söker information om höblomtrer. När jag har läst alla kommentarer här då tror jag att du har redan toppat ner hela din plantan nu

 • ja! vicky 24 san francisco. favoritsyssla är nog att gå gå gå genom städer samt skeda med nån. tips: this is england-serien. den stygga flickans rackartyg av mario vargas llosa. och choklad.

  http://vickys.se/ som vanligt! <3

 • Evelina

  Namn: Evelina
  Ålder: 24. Jättesnart 25!
  Stad: Stockholm
  Favoritsyssla: Äta mat,Lyssna på vettiga människor, göra absolut ingenting.
  Tips: Serien Upp till kamp! Och sök hjälp för dina psykiska besvär.

 • Erika Bjurving

  Namn: Erika
  Ålder: 23
  Stad: Göteborg
  Favoritsyssla: Fika, gärna på förmiddagen i solen.
  Tips: Från en höggravid till en annan, sova med amningskudde, har gjort min sömn gott.

 • Isa

  Namn: Isa
  Ålder: 19 (känner mig väldigt liten här när jag scrollade igenom kommentarerna).
  Stad: Umeå
  Favoritsyssla: Älskar att räkna matte!! Annars åker jag snowboard för det mesta.
  Tips: Hmmm… En jättebra present till sina nära vänner är att skriva ut en massa små bilder på saker de tycker om (tomater, katter, havet) och sen klippa och klistra ihop ett collage av dessa som föreställer de själva. Låter lite klyschigt, men när det får pysselkänslan så blir det jättefint!

 • Filippa

  Namn: Filippa
  Ålder: 17
  Stad: Borås
  Favoritsyssla: Dansa (inte fuldansa utan min dröm är att komma in på en dansskola i München), läsa och vandra i skogen
  Tips: Låten Big Eyes av Matt Corby, världens finaste

 • Emma

  Namn: Emma
  Ålder: 20
  Stad: Mariannelund
  Favoritsyssla: pyssla, vara ute i naturen, skriva
  Tips: musikstycket Pas de deux ur baletten Nötknäpparen
  Tack för en briljant blogg!

 • Malin

  Namn: Malin
  Ålder: 32
  Stad: Stockholm
  Favoritsyssla: Just nu: att njuta krispig höst!
  Tips: Det går bra att föda barn MED stödstrumpor, om en tycker att myrkrypningar är värt att eliminera ur den redan obegripliga ekvationen.

 • Mathilda

  Namn: Mathilda
  Ålder: 20
  Stad: Halmstad
  Favoritsyssla: Att läsa böcker
  Tips: Jennie Abrahamsons låt Åträsk

  http://awaay.blogg.se

 • MariaC

  Namn: Maria Carlsson
  Ålder: 23 och ett halvt år
  Stad: Lund
  Favoritsyssla: Dricka vin, äta gott plock, prata och skratta med mina bästisar!
  Tips: Kanske ett lite sent tips, men serien Parks & Recreation är min nya bästa serie! Och så vill jag tipsa om min kollegas fina bok ”När ditt barn inte äter”, fina råd och tips till alla som träffar på eller har barn som matkrånglar i mer eller mindre utsträckning

 • Canan Yasar

  Namn: Canan
  Ålder: 30
  Stad: Stockholm
  Favoritsyssla: Gå på loppisar, möblera om hemma, läsa böcker och umgås med vänner & familj.
  Tips: Om du vill lyssna på magi så rekommenderar jag Kite med låten Hills.

 • ljungbyabo

  Namn: Christin

  Ålder: 49
  Stad: Ljungby
  Favoritsyssla: Bara vara
  Tips: Ge dig ut i skogen och fyll den med fantastiska karl-johan och kantareller. Vill verkligen ha HÖBLOMSTER och hoppas att det finns något litet skott även till mig, därför har jag av någon konstig anledning hamnat på denna fina sida, Tack!

 • Maja

  Namn: Maja
  Ålder: 28
  Stad: Göteborg
  Favoritsyssla: Att pilla på min kolonilott (förutom när inget växer och det regnar ute) och på min partner
  Tips: Läs ”Doppler” av Erlend Loe. Skratta och utmanas av Dopplers strävan mot att inte vara duktig. Försök gör samma själv! Inse hur glad alla omkring en blir när man INTE är så jäkla duktig (vilket kanske är chockerande först eftersom man kanske strävade i att vara duktig för deras skull?).
  P.S. Vilken bra idé, gillade att läsa allas tips, ska prova flera till veckan! D.S

  • Maja

   Och, jag fattade inte riktigt, men man måste kanske skriva att man vill vara med i sticklingslotteriet? det vill jag i så fall 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar