Annons
Annons

Liten värld och liten far

hejregina.blogspot.com pappaDet är så skönt att känna känslan av att komma hem när man varit iväg. Det blir så sjukt intensivt när man är i Göteborg några dagar och vill hinna allt. Mycket vänner, skola och familj. Och i fredags stötte jag ihop med en tjej som sa ”jag tror att jag har köpt dina fåtöljer”.

Annons

Det visade sig att det var hon som köpte våra blommiga fåtöljer via blocket för något år sedan. Lilla världen. Sen hann jag också skriva ut en bild på pappa när han var ung. Tycker den är så fin. Han ser finurlig ut och glassen och cykeln och allt ♡

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar