Annons
Annons

ljus ljus ljus

hejregina.elledecoration.se grön33

Månadens tema för monthly makers är alltså ljus. Och just nu behövs ju ljus på alla sätt. Här kommer några olika sorter som jag satt ihop de senaste åren

hejregina.blogspot.com you2

You-lampan ihopbyggd av papp och plexiglas

hejregina.elledecoration.se ikealampa

Ikea-lampan som ljuset nästan inte kom ut ur

Annons

hejregina.elledecoration.se ikealampa4

Som blev hålmönstrad med hjälp av huggpipa och hammare

hejregina.elledecoration.se snabbt pyssel 1

Muttrarna som blev över från vår bröllopsfest

(gif) Blev till 1000 små ljusstakar

hejregina.elledecoration.se snabbt pyssel 3

(och några fick färg)

hejregina.elledecoration.se tårta

Min rosa födelsedagstårta

hejregina.elledecoration.se tårta2

Var proppfylld av ljus

jordglob framför spisen

Jordgloben jag hittade på skroten fick ett klistermärkemöster

(gif) Och gör fina mönster på väggen när den är tänd

_MG_9764

Och sen det lysande trädet. Helt klart ljust ☼

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Alltså, SÅ mycket fint du skapat! Jisses, vad kreativ du är!

  • Karin

    Men åh, hur fick du bort alla bergskedjor och djuphavsgravar från jordgloben? Finaste ju, så himla bra idé.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar