Annons
Annons

Loppisdagen! (och en liten bit av en ny tapet)

hejregina.blogspot.com köket2LVad det är fint att fylla år alltså! I lördags cyklade vi runt över hela Malmö och var inne på typ 15 olika loppisar. Det var evigheter sen jag var på loppis, så det var efterlängtat! hejregina.blogspot.com köket1LVi hittade glas och pynt som vi ska placera ut i varje vrå av lägenheten.

Annons

Och en söt verktygslåda där vi ska ha allt vi kan behöva nära för att fixa. Sen kunde jag inte lämna den lilla flodhästen i porslin. Min ofrivilliga djursamling växer. (Och en skymt av vår nya tapet)

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Hjälp vilken fin verktygslåda! <3

  • Fina fynd! Skulle vara kul om du berättade vilka ställen du var på, om du vill förstås 🙂

  • Linda

    Jaa, fint. Jag vill också ha tips på loppisar i Malmö, åker dit i helgen.

  • Ja, Linda och Caja, jag kan tipsa er om att ladda ner appen allakartor! Där kan man fylla i vad man letar efter och få massa tips. Och på söndag är det loppis på drottningtorget från klockan 9 🙂

  • Tapeten är helt fantastisk! Var kommer den ifrån? 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar