Annons
Annons

Lucka Nr 1: Om dig själv

Jag gör som Emily och berättar lite om mig själv. Jag är 24 år gammal men om någon frågar kan jag få för mig att jag fortfarande är 21. Jag är yngst av fem syskon och har massa söta syskonbarn att krama.Jag gillar fina saker.

Annons

Det kan låta materialistiskt men jag blir helt enkelt glad om saker är fina. Det kan vara allt från en genomtänkt reklam, en fin bokframsida, någon som lagt sina pennor i rad eller en tant i matchad dress. Eller förpackningar. En av huvudanledningarna till att jag provar nya saker i mataffären är att produkten har en fin förpackning. Jag är lat och kan i stort sett inte genomföra saker jag är oinspirerad till. Men när jag får en idé jobbar jag non stop. Jag kan enkelt sysselsätta mig och har ingenting emot att vara för mig själv, men älskar att vara omgiven av nära och kära.Jag gillar att fota, rita, skriva, pyssla, virka, klippa, sy, spela piano, volleyboll och fotboll men har olika perioder och gör helst en sak i taget. Däremot har jag inga problem med att det är stökigt omkring mig, vilket det har en tendens att bli.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Fina saker är ju just sådär att man blir glad av dem liksom. Det i sig är ju väldigt fint. Tycker jag då. Puss.

 • Anonymous

  Du är min favorit, tittar alltid först på Dig!

 • Fina saker gör mig också glad!

 • Helena&Elvira; Ja, det är ju bara så det är liksom
  Anonym; Så fint att höra!

 • Vilken bra kalender du har!

 • Vilken fin beskrivning 🙂

 • Tack 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar