Annons
Annons

Lucka nr 10: En bild på ditt favoritdjur

hejregina.blogspot.comEgentligen bor hon i stallet och får inte vara inne. Men hon passar på att smita förbi när man kommer med matkassar i händerna. Hon jamar så mycket att hon oftast är hes och sitter man vid datorn vill hon vara med.

Annons

Innan bilden togs använde hon en annan stol för att komma över till mitt knä under bordet, där hon liksom kilades fast av farten från första stolen. Intensiv och favorit

Edit: Favoritdjur överlag är delfin. Efter att jag hälsade på dem på Nya Zeeland. Smarta, nyfikna och vackra

Läs hos Emily hur du gör för att öppna egna luckor. Och resten av min kalender hittar du här

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar