Annons
Annons

Lucka Nr 10: Om vad som finns i min väska

mkAChX on Make A Gif, Animated GifsI min väska finns för det mesta: Fina pennor i olika tjocklekar. En anteckningsbok som mest innehåller föreläsningsteckningar. Min kära vän datorn. En klocka om jag inte har den på mig och lite färg till läpparna.

Annons

En liten väska som just nu agerar plånbok. Mina nycklar. Och alla sorters sladdar man kan tänkas behöva. Väskan är brun och den har jag ärvt från min mor.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • snövitskinen är den finaste macprodukten nånsin.

  • åh. fine ting! jeg elsker veskebilder.

  • åh så fint!

  • åh, vart kan man köpa den där snövitbilden?! jag skulle vilja ha en med Totoro på:)

  • Jag köpte den på ebay av en från Australien. Men när jag fick den blev jag besviken över att den var så fult skuren, så jag klippte till kanterna själv. Men googlar man snow white sticker får man massa träffar..

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar