Annons
Annons

Lucka Nr 11: Om dina framtidsdrömmar

Min framtid. Jag ser mig själv i ett gammalt hus, i utkanten av någon större stad, men ändå nära skog och ängar. Huset kanske från början var en skola, ett stationshus eller en kyrka så rummen är spännande att använda på nya sätt.

Annons

Där bor jag med min fina familj och njuter av vardagen, jobbar hemma ibland i min ateljé med egna projekt och ibland åker jag in till stan för att sitta på kontoret och fika med mina vänner. Men oftast bjuder vi hem till oss, eftersom alla känner sig lika hemma där som vi gör. Mattias jobbar inne i stan och de dagarna båda ska in kan vi åka tillsammans och prata så att den stunden blir som guld. Vi har just renoverat färdigt huset men planerar ändå vilken vägg som ska målas om näst och var vi ska ställa det senaste fyndet. På kvällarna spelar vi spel, pratar eller bara sitter tysta och njuter. Att vi är där.


Resten av kalendern hittar du här
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Jag gillar din blogg, headern är jättefin!

  • Tack 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar