Annons
Annons

Lucka nr 11&12

hejregina skogLucka nr 11: En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar. Jag drömmer om att få bo i ett gammalt hus som varit något annat. En skola, kyrka eller kanske en station. Att få välja material och planera vilka väggar som ska vara kvar.

Annons

Att få jobba hemifrån ibland och breda ut mig i en ateljé. Att ha ett lugn utanför fönstret och att ha mycket tid för min familj. Och att engagera mig. hejregina.blogspot.com mysigaLucka nr 12: En bild på någon som du saknar. De här små mjuka armarna och den ljusa lilla rösten som ivrigt förklarar att hon vill spela spel på telefonen, leka med lego eller sjunga en sång.

Läs hos Emily hur du gör för att öppna egna luckor. Och resten av min kalender hittar du här
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • bo i ett gammalt vackert hus. alltså ja.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar