Annons
Annons

Lucka Nr 13: Om din favoritsak i hemmet

En sak här hemma som jag gillar väldigt mycket är min skrivmaskin. Jag köpte den när jag gick på högstadiet, på en loppis i det lilla samhället jag växte upp i. Jag var där med en kompis och vi kunde inte komma när det öppnade, men hann dit innan det stängde.Det började packa ihop när vi kom men mitt bland allt stod den här kvar och väntade.

Annons

Jag frågade hur mycket den kostade och mannen frågade vad jag ville betala. Vill betala sa jag? Fick jag bestämma skulle jag ju betala 5 kronor, men vad kostar den? 5 kronor svarade han


Resten av kalendern hittar du här
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Det är något speciellt med ord som är skrivna i en skrivmaskin. Vet inte vad.

  • rocken är nog tyvärr secondhand hmm…
    himla fin blogg du har tjejen.

  • e

    Tack! det värmde! jag tror inte att man måste ha så långt uppehåll som jag har,(även om det är lättare än vad man tror!)det räcker helt med att tänka lite extra innan man köper något. Och det där är den absolut underbaraste skrivmaskin jag någonsin sett!

  • men nej! omöjligt! åh så avis.

  • jag hittade två jättefina skrivmaskiner på röda korset, trettio kronor betalade jag sammanlagt. det är inte en femma, men helt galet billigt iaf. dom hade nog missat att det är många som tycker om gamla skrivmaskiner…

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar