Annons
Annons

Lucka nr 13&14&15

hejregina.blogspot.com fågelslingaLucka nr 13: En bild på någon av dina favoritsaker. Just nu längtar jag mycket efter att få sätta upp min fågelslinga i tallen som snart får komma in i lägenheten. Fåglarna kommer ifrån IKEAs fyndhörna för kanske 4 år sedan.

Annons

På ett mer året-runt sätt älskar jag mina dagböcker. Min historia liksom.hejregina.blogspot.com hongkongLucka nr 14: En bild på dig du inte visste om att den togs. I väntan på pendelbåten i Hong Kong. Fin utsikt med skepp som såg ut som leksaksbåtarhejregina.blogspot.com citatLucka nr 15: En bild på ditt favoritcitat. Jag fastnade för det här citatet innan jag hörde låten. Jag tänker att man gillar någon så mycket att man vill ha personen virad runt sig och aldrig släppa taget. Att man tar på sig det finaste man har

Läs hos Emily hur du gör för att öppna egna luckor. Och resten av min kalender hittar du här
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • åh tack så mycket!

    Vilka fina bilder.

  • Finaste fåglarna!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar