Annons
Annons

Lucka Nr 14: Om ett fotografi någon tagit på dig

Bilden är tagen av Mattias två dagar innan vi åkte hem från Hawaii. Vi hade varit där våra tre månader och hemma var det midsommar. Vi var inte de enda svenskarna som skulle åka hem så det passade bra att fira av oss med ett stort midsommarfirande! Kransar, blågult, midsommarstång och små grodorna, härligt och en känsla av Svergie..

Annons

Några dagar senare var vi hemma igen och kunde inte riktigt förstå allt vi hade varit med om. 

Resten av kalendern hittar du här
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar