Annons
Annons

Lucka Nr 16: Om när du var liten

Redan när jag var liten hade jag tusen idéer. Hela tiden fanns det något nytt att hitta på och jag träffade nya vänner på varje lekplats jag kom till. Jag var busig och väldigt snabb. Nämnde någon ordet diska hade jag redan täppt upp vatten och lagt allt i blöt, huller om buller.

Annons

Jag pratade mycket och trodde att alla mina syskons vänner kom för att hälsa på mig. Men jag hade inga problem att underhålla mig själv, det kunde räcka med en niveaburkOch sen min bästa vän. På förskolan använde sig fröken pedagogiskt av sälen Sälis för att berätta saker för oss. Jag älskade sälen och ville hela tiden sitta nära, hålla i den eller sträcka mig efter den. Fröknarna hann inte berätta något mellan mina frågor om sälen och det slutade med att mamma fick köpa en i julklapp till mig. Hon kom hem med den och fast hon smög in hörde jag henne och kom ut i farstun. Hon försökte att gömma påsen, men så fick jag syn på ögat, och det räckte. Jag blev så glad att jag visste inte vad jag skulle ta vägen och jag tror det slutade med att jag hittade den innan julafton. Sälen fick heta Sälsa och fast mina syskon retade mig och sa att det var för att jag inte kunde säga Sälis var jag mer än nöjd. Sälsa var ju bara min och världens bästa. 

Resten av kalendern hittar du här

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar