Annons
Annons

Lucka Nr 17: Om en perfekt dag

En perfekt dag för mig kan se ut på många sätt. Som idag tillexepel. Jag vaknade klockan 12, första dagen på jullovet och kände mig utvilad efter en slitsam vecka. Jag låg och drog mig lite och pratade med Mattias, sen ringde Oscar och Kristina och vi bestämde oss för att pizza passade bra som frukost/lunch och vi hann precis hänga ur alla sängkläder på vädring på min fina balkong innan det knackade på dörren.

Annons

Vi åt och pratade om flaggor och blommor och sen åkte vi vidare mot dagens adventsfestligheter. Sen dess har vi mest pratat, lagat mat, berättat historier, fixat godis, skådat granen, lyssnat på julmusik, ätit och snart ska vi spela spel. Jul jul jul&lov.

Resten av kalendern hittar du här

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Anonymous

    Härligt vi tänker på er alla!!!! Hälsningar från H

  • Anonymous

    Nu förstår jag vad Du och Elsa höll på med när Dr. Sound väntade på oss… 🙂

    Kram
    -Lubb

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar