Annons
Annons

Lucka Nr 18: Om ett ställe du vill besöka innan du dör

Jag räknar såklart med att få besöka många fina ställen innan jag dör. Samtidigt är det väldigt svårt att nämna ett speciellt som jag verkligen ser fram emot. Men när vi var ute och reste i världen i våras tänkte jag ofta på

Annons

ljuset. Fast det var sommarvarmt på dagarna och vi kunde surfa och sola så kändes det tråkigt att solen gick ner vid 7-tiden som vilken annan dag som helst. Det var liksom något som inte riktigt stämde. Jag saknade de svenska sommarnätterna som är ljusa in på småtimmarna. Och när jag tänker på det, så skulle jag gärna vilja upptäcka en natt då solen inte går ner alls. Midnattssolen. Då antar jag att platsen jag skulle befinna mig för att uppleva det ligger några mil norr ut. Ganska många. Så på rätt plats, vid rätt tillfälle, kommer jag någon gång i framtiden att befinna mig i norrland.

Resten av kalendern hittar du här

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar