Annons
Annons

Lucka Nr 19: Om en vän som bor långt bort

Fina Naomi. Vi träffades på Hawaii och lärde känna varandra under en intensiv tid då vi jobbade tillsammans, delade hus, vänner och kök. Hon har ett fint hjärta och ser alla. Kramas och uppmuntrar. Hon är ärlig och är inte rädd för att prova något nytt utan slänger sig ständigt in i nya situationer och sammanhang.

Annons

Hon har all tid i världen för barnen, frågar hur deras dag hade varit och lyssnar tålmodigt. Vi har skrattat och gråtit tillsammans många gånger. Och ja, vi har till och med hoppat ut ur ett plan tillsammans.

Resten av kalendern hittar du här
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar