Annons
Annons

Lucka Nr 21: Om någon du älskar

Mattias känner mig bäst av alla människor i hela världen. Han ser på mig om något inte står rätt till, innan tanken har hunnit komma till min egen hjärna. Han uppmuntrar mig ofta och säger hur mycket han tycker om mig. Vi har varit tillsammans genom många av livets toppar och dalar och fått se varandras humör och egenskaper i medvind och motvind.

Annons

Han är ärlig och tar ner mig på jorden när jag stressar upp mig över något obetydligt och förklarar att det inte är något jag behöver tänka på.Han är ordningsam och uppmärksammar ifall någon har en ny tröja eller nya skor. Han har gröna fingrar och gillar saker som är praktiska framför att de är fina. Annars är vi lika. När vi är själva kan vi bli så interna att ingen utifrån förstår sig på oss. Han är realistisk och lugn. Jag känner mig trygg i hans famn och när han håller om mig passar hans läppar perfekt mot min panna. Han är Social och morgonpigg och sitter ofta och äter frukost med mina föräldrar när jag vaknar. Han är den bästa och jag kan inte riktigt förstå hur han blev min 

Resten av kalendern hittar du här  

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar