Annons
Annons

Lucka Nr 22: Något du är beroende av

Mitt beroende har pågått i stort sett hela mitt livDet handlar inte om att det behöver vara så mycket tillhuvudsaken är att det är pasta. Al dente.

Resten av kalendern hittar du här
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • ja guhuud vad gott. älskar bilderna med.

 • mmm håller med! pasta är bästa!

 • Anonymous

  Såg Du att jag skrev något annat kul på What’s up?

  Jag väntar förövrigt fortfarande på lucka 15…

  Ses imorgon – LÄNGTAR!

  Kram
  Lubb.

 • Vilken fin blogg du har! Sv: Ja det är jätte kul med Photopearls! Testa så får du se:-) Hoppas att du får en fin Jul!

 • pasta.. det är jag nog också lite beroende av! godast sorten är nog ändå fjärilar eller penne, eller vilken är din favorit? 😉

 • Emelie: Helt klart Fjärilar 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar