Annons
Annons

Lucka Nr 5: Om vem du var för ett år sedan

Exakt för ett år sedan var jag och hälsade på den här söta systerdottern på hennes barnvälsignelse. Annars var det överlag ganska mycket fokus på resan. Både jag och Mattias jobbade hårt för att få ihop pengar och efter julen var det bara någon veckas jobb kvar innan förberedelserna började på heltid.

Annons

Samtidigt började julen närma sig och i dagarna var jag ansvarig för ett luciatåg som övade för fullt. (extrainfo: Jag fyndade en fåtölj på en loppis en dag och var väldigt nöjd tills jag kom på att jag hade både elpiano och förstärkare till luciatåget i bilen. Det var på  h å r e t) Sen laddade jag också för att fira min första jul hemifrån, närmare bestämt hos Mattias familj. Vilket var spännande&nytt. Annars hade mycket små projekt på gång och såg antagligen fortfarande på julkorts-planerna med gott mod.

Jag skulle säga att jag är mig ganska lik.
Resten av kalendern hittar du här
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Anonymous

    Vilken söt bebis!!!!!!!!!!!!!!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar