Annons
Annons

Lucka Nr 6: Om bloggar du läserMin första. Den första bloggen jag började följa var Sandra. Hon skriver fantastiska texter. Och att fastna i en text för någon som mig, som helst kollar på bilder, var väldigt fint. Det bästa med Niotillfem är när man får läsa om gamla händelser ur hennes liv som beskrivs så väl att man tror man är där.Min bästa. Den där Clara. Man kan följa bloggar på olika sätt och Clara följer jag på ett syskonlikt sätt. Jag håller inte med om allt hon skriver och ibland tycker jag raka motsatsen, men om någon kritiserar henne står jag alltid på hennes sida. När jag började läsa hennes blogg bläddrade jag alltid förbi allt som handlade om bakning och kök efter som det inte intresserade mig det minsta, numera läser jag allt. Det bästa med Clara är helheten.

Min roligaste: Karin är en blogg som jag hade som ”titta in på ibland”-blogg ganska länge innan jag fastnade. Hon har en oerhörd känsla för humor och självdistans och det gör att jag kommer på mig att skratta högt. Det är fint att märka hur ens uppfattning om en blogg ändras. Och man kan ju inte låta bli att fundera på vad det är som gör att man helt plötsligt är fast? Det bästa med Karins Konstgrepp är fantasin, hur hon kommer upp med de mest knäppa inlägg.

Min senaste: Stinas blogg är den jag följt kortast tid och jag hittade till den genom Clara. Hon är en modeintresserad norrlänning som flyttat söder ut och delar med sig av sitt liv. Hon skriver ärligt, vilket gör mig engagerad. Just nu är hon dessutom gravid..! Det bästa med Stina är att hon verkar ta saker för vad de är och är tacksam, även om det kan vara hårt.

Resten av kalendern hittar du här
Hejdå!

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Åååh så fint, tack!!

  • Men vad go du är Regina. Tack snälla för dina fina ord! <3

  • bra bloggtips!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar