Annons
Annons

Lucka nr 8: En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv

hejregina.blogspot.com fin kväll2007 bodde jag tillsammans med 30 andra studenter i en korridor. En av de andra studenterna var Mattias. Vi var såhär små och bilden får representera en tid fylld av sena msn-konverationer, spänning, ett pusslande av att hamna på samma plats vid samma tillfälle och att få vara i varandras armar. Fin tid

Annons

Läs hos Emily hur du gör för att öppna egna luckor. Och resten av min kalender hittar du här

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • alltså denna bild, lyser upp vilken tråkig dag som helst. hahaha! (och nu kommenterade jag iaf.. haha)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar