Annons
Annons

Lucka Nr 8: Om ett plagg du gillar

Det finns många plagg jag vill visa men i juletider får jag passa på att lyfta fram dessaMjuka luddiga i olika blåa nyanser med små snöflingor påJag hittade dem på en marknad i Hong Kong och de passar bra både till fint och mys
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Jösses, vilken fin vägg du har!

  • Himla fina!

  • Ja! Dom var himla fina, brallisarna!

  • Har fått för mig att jag absolut måste ha ett par såna där byxor (ungefär i alla fall), så snitsiga!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar