Annons
Annons

Lucka nr 9: En bild på din lägenhet

hejregina.blogspot.com rummetJag bor i en blandning av fått, lånat, tradera och nytt. Effektiva kvadrat med utsikt över träden

Läs hos Emily hur du gör för att öppna egna luckor. Och resten av min kalender hittar du här

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Men hej vad jag gillar din blogg! 🙂
    Och stil. och soffa!
    Favoritmarkeras! 🙂

  • Det ser superfint ut.

  • Det ser superfint ut!

  • Ser väldigt luftigt och inbjudande ut.

  • oj vad mysigt.

  • Men vad mysigt! Dögosig bild. Ljuset ååh.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar