Annons
Annons

Lucka Nr2: Om min stad

Min stad är fin och lagom stor. Göteborg. Här har jag bott de senaste 4,5 åren (med undantag för resan.) Göteborg känner mig först och främst som student eftersom jag har studerat hela min tid här, vilket kan kännas konstigt eftersom jag själv känner att jag började ganska nyss.

Annons

Jag började med att flytta in på ett studenthem där vi bodde 30 st i varje korridor, fyra våningar högt. Fullt med människor i ens egna ålder och alltid en vän i närheten. Väldigt trevligt sätt att komma in i en stad. Jag gillar Göteborg för att det finns mycket att göra, ett hav att åka ut till, fina vänner och fortfarande nya saker att upptäcka.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar