Annons
Annons

lyx mitt i veckan

ystad saltsjöbad 4

Förra veckan åkte vi till Ystad när Mattias slutade jobbet. I början av sommaren fick jag nämligen möjligheten att boka in en övernattning på Ystads Saltsjöbad som en liten bloggförmån och eftersom jag slutade jobbet och fyllde år ungefär samtidigt fick det bli en septemberbelöning! När vi låste upp dörren möttes vi av detta och havsutsikt. Så lyxigt att sova på hotell ☼

Annons

ystad saltsjöbad 3

Efter att vi bytt om hittade vi en liten box med finchoklad och försökte tyda vilken som smakade vad

ystad saltsjöbad 1

Sen gick vi ner till spat. Mattias var redo med bok

ystad saltsjöbad 10

Eftersom det var mitt i veckan var det lugnt och skönt

ystad saltsjöbad 8

Vi tog en liten promenad ut på bryggan

ystad saltsjöbad 2

Hoppade dock inte i

ystad saltsjöbad 6

Sen sicksackade vi mellan varmt och kallt och inne och ute tills det blev natt ☆

ystad saltsjöbad 5C

Dagen efter gick Mattias upp tidigt för att åka till jobbet och jag gick ner ner till frukostbuffén. Plockade det jag inte kunde gå förbi och läste tidningen länge

ystad saltsjöbad 7

Sen gick jag upp och la mig här för att läsa bok. Ett helt rum av sängar!

ystad saltsjöbad 9

När jag läst klart och tittat på havet en stund innan jag fortsatte basta och bada

ystad saltsjöbad 11

Tack för besöket YSB ☼

PS. Nu finns månadens tema för monthly makers ute hos Mikaela ← För vem som helst att vara med!

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • sandra

  Ser helt ljuvligt ut!

  atilio.metromode.se

 • Matilda

  Njutning deluxe!
  http://www.matildigt.se

 • My och Klara

  Underbart!

 • Anna

  Åh finns den platsen alltså på riktigt?
  Det var isåfall där min allra bästa vän gifte sig men allt känns som en vacker dröm såhär i efterhand. Där på bryggan poserade vi som vi alltid gjort, fast nu var hon klädd i en vit saga och vi i lila.

  • hejregina

   men så fint ♫

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar