Annons
Annons

månadens tema för monthly makers ✂

hejregina.elledecoration.se monthly makers startbild

Som ni kanske vet vid det här laget är jag en del av monthly makers som är ett kreativt initiativ för att ha en anledning att pyssla/DIY mer (vem vill inte?) Varje månad släppts ett tema och den som vill (vem som helst) har då månaden på sig att bidra med något. Och nu har turen kommit till mig att få presentera temat för november 2015! Temat för månaden =

Annons

tema monthly makers hejregina

Ljus! Och det kan ju vara så mycket olika: Något som lyser? En ljus färg? Ett ljus med veke? Något som ljusar upp mörkret? Något symboliskt? Ett julpyssel? Något nytt av en glödlampa? Något som har med ☼ att göra? Något helt annat? Jag tänker att det kan bli nästan vad som helst. Och kom ihåg att antingen kan man tänka: Vad tänker jag på när jag hör ordet ljus eller så tänker man vad har jag velat göra jättelänge men som inte blivit av och hur kan jag koppla det till ljus? Ser fram emot att se vad ni hittar på!  

För att delta:
Vem som helst får alltså vara med. Det finns inga krav på hur man ska göra. Det enda det finns att förhålla sig till är temat och det får man använda sin list att koppla till bidraget precis hur man vill. När man är klar med sitt fina/fula/genialiska/tråkiga/enkla/kopierade/nytänkande resultat fotar man det och lägger upp det på sin blogg eller instagram (#monthlymakers) Men ↓ !

Sen kommer det viktiga. Den 25:e november kommer jag publicera mitt bidrag och för att delta länkar ni då till ert bidrag i kommentarsfältet till det inlägget (även ni som deltar genom instagram) så att jag och resten kan hitta till er och se vad ni gjort! Det kan ni göra fram till den 28:e och därefter sammanställer jag och publicerar ett samlingsinlägg med vad som blivit till (självklart med länkar). Har ni några frågor är det bara att fråga!

Sen finns vi på facebook och instagram där man enkelt hänger med i vad som händer. Lycka till och hoppas ni vill vara med! mvh månadsvärdarna EmelieSandra, Beata, Elsa, Jessica, Mikaela, Beatrice, JessicaAliciaAnna MariaAnnica och mig ✂

DELA (26)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Yes, äntligen! Ska bli så kul att sätta tänderna i tema ljus!

  http://annamarialarsson.se/blogg

 • Vad roligt tema, även om det känns svårt 🙂 Vet inte riktigt vad jag ska hitta på eller kan hitta på… men något blir det säkert, om tiden finns!

 • Mikaela

  Hurra vad roligt! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på den här gången men har några halvklara idéer!

 • Yey, KUL!!! =D Blev lite full i skratt när jag läste vilket tema det skulle bli, för jag har nog redan haft tema ljus den senaste månaden på min blogg med tre olika ljus-DIY. =) Men det finns ju så himla mycket man kan göra på det temat, så jag skall nog allt knåpa ihop något till MM!

 • Linnea

  Hej! Fick ett mail om att jag skulle få en stickling men sen så fick jag aldrig någon 🙁 fast förstår att det är fullt upp med den tredje familjemedlemmen 😀 tänkte bara ifall du glömt skicka den? Tack för superfin blogg!

 • Borgmästaren

  Det är så kul med Monthly Makers! Som jag förstår det har ni planer för nästa år också, vilket glädjer mig. Ska bli spännande att se vad det blir.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar