Annons
Annons

många av samma x2

apotekflaskor och ferm living (hejregina)

Sånt jag inte kan gå förbi utan att ta med mig → många av samma ← Tex överblivna laboratoriumsflaskor som säljs för en peng styck. Kunde inte lämna en enda så nu har exakt 59,3 % fler än de som syns i bild

Annons

apotekflaskor och ferm living (hejregina)2

Kan tänka mig att ha dem till vad som helst men till att börja med får de bli fröburkar! + lyxigt att vi kan fylla några med egna frön. Måste bara flika in: Efter att vi kom hem från våran semester levde vi (typ) på mat från vårt land i en hel vecka vilket kändes mycket overkligt/fint/wow

apotekflaskor och ferm living (hejregina)3

Sen äter vi björnbär som 17. Gillar björnbärstempot. Lagom många varje dag. Istället för typ äpplena. Inga inga alla. Dessutom är björnbär ett av mina starkaste smakminnen tillbaka till när jag var liten. Vi hade en björnbärsbuske vid kaninburarna och jag orkade aldrig vänta tills de blev helt mogna. Puss

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Linnea

    Var hittade du laboratoriumflaskorna? Jag är på jakt efter massa såna till ett litet projekt med låg budget 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar