Annons
Annons

Många timmar i rad och en 90årig vän

Slutspurtsvecka och mycket tid tillsammans med dessa. Idag klockan 10 Svensk tid har vi slutgiltig inlämning till Kina. Vi bestämde oss att det var lika bra att göra klart igår och få sova ut idag. Väldigt värt nu

Och så fort jag vaknar packar jag min väska och åker till Malmö.

Annons

Där ska jag bland annat fira Mattias morfar Arvid som fyller 90. Han skapade ett event och bjöd in på facebook. Han är bra på många sätt ★

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Härlig bild/gif!

  • kjempefin .gif! malmö<3

  • Ville bara säga Hej, himla trevlig och fin blogg du har. Mycket inspiration!
    Kommer titta in igen!

    Ha det fint!
    Lisen Elisabeth

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar