Annons
Annons

massor av 3

hejregina skor

3 saker jag ser fram emot
✎ att se vem är i magen
✎ fira första julen i huset
✎ kommande bron och middagskvällar med matklubben!

3 saker jag fasar för
✎ renovera långsamt eftersom jag bara vill bli klar!
✎ att inte ha någon egentid
✎ en slaskig vinter

Annons

3 saker jag gillar
✎ Mattias
✎ gröna kvistar
✎ ta tag i något och se förändring

3 saker jag inte gillar
✎ potatis
✎ likgiltighet
✎ när någon tar mig i håret

3 saker jag vill
✎ sjunga mer
✎ fika med Astrid Lindgren
✎ genomföra stora drömmar

3 saker jag borde
✎ träna ryggen
✎ gå till tandläkaren
✎ svara på mail

3 saker jag kan
✎ göra mig i ordning på 5 minuter
✎ argumentera
✎ varva mobilspel

3 saker jag inte kan
✎ tyska
✎ se mina fötter
✎ läsa klart en dålig bok

3 saker jag har på hjärnan
hallå hallå i den här reklamen
✎ ständigt något av Veronica Maggio
✎ bada badkar

3 saker jag pratar om ofta
✎ mina syskonbarn
✎ världsproblem
✎ fina saker

3 saker jag önskar mig
✎ att allt går bra och att vi snart får en 3.e familjemedlem
den här filten ♡
✎ ett plötsligt matintresse?

3 saker jag blir lugn av
✎ att ha alla viktiga papper i ordning/styra upp livet
✎ ligga tätt intill
✎ att vara på spa

3 saker jag blir stressad av
✎ datorfläkten
✎ att inte veta när nästa lediga stund är
✎ tråkiga saker som jag drar mig för att göra

3 saker jag ska göra i helgen
✎ gå på dop för Otto!
✎ fira min födelsedag med min familj
✎ såga till träbitar inför ett kommande projekt

3 saker jag gjort det senaste
✎ möblerat om
✎ köpt nya skor ↑
✎ blivit överraskningsfirad ★ ☼ ✿

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • www.vardagskonst.se

    åh. jag har en Ebbe-Lou på 5.5 månader och han är det absolut bästa som hänt. bästa lilla ungen, varje dag ungefär jämt. Och när jag läser här och tänker på allt det nya, den stora förändringen du har framför dig blir jag lite avis för det är en sån jäkla händelse! omtumlande, stillsam, fantastisk, vansinnig och man vet varken ut eller in, eller vad som är upp och ner. men det är hela tiden det största som hänt. eller jag kände så iaf 🙂 nu verkar jag romantisera mycket, men det finns såklart en annan sida med, men ändå, jag ville mest önska er en fantastisk första tid, med allt som hör till. och om det blir svårt, så kom ihåg, att alla faser går över hela tiden. sådant som känns tufft kommer vara över om ett litet tag, eftersom alla faser och rutiner hela tiden avbyter varandra. på både gott och ont.
    många kramar.

    • hejregina

      så fin kommentar <3 tack för peppen. just nu känns allt så himla overkligt även fast man kan känna armar och ben så nära på andra sidan huden. och vilket fint namn!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar