Annons
Annons

mat i trädgården!

hejregina odla 1

I år ska jag prova att odla egna grönsaker! När jag flyttade hemifrån efter gymnasiet var jag totalt ointresserad av växter och kunde inte hålla något vid liv. Sen smög det sig på och nu är jag helt beroende av att ha grönt runt mig. Kanske inte så mycket bättre på att hålla dem vid liv, men villig att försöka. Och härrom dagen valde jag ut några sorter som jag ska plantera och förhoppningsvis äta upp! Tanken på att hämta sallad, morötter och rädisor direkt i landet är ju så väldigt fin&bra

Annons

hejregina odla7

Och bönor! Sojabönor eftersom det är den godaste och borlottibönor för att det är den finaste

hejregina odla6

Tycker detta är så väldigt väldigt fascinerande. Återkommer när/om det blir något ☼

Och till er som hittat hit det senaste (tex från Sandra)
✎ Välkomna!
✎ Jag heter Agnes i förnamn och Regina i andranamn
✎ Jag är gift med Mattias som jag träffade i en studentkorridor när jag var 20
✎ Han gör mig mjuk
✎ I höstas fick vi en unge som som heter Ines! Hon är 4 månader och asbra
✎ Vi håller på att renovera ett litet hus som just nu har knallblå väggar
✎ Jag gillar att möblera om
✎ Innan bodde jag i Göteborg. Nu bor jag i Malmö
✎ Eventuellt har jag dödat vårt olivträd + citronträd + fiolfikus den senaste tiden
✎ Därav väldigt ödmjuk inställning till växter för tillfället

DELA (12)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Karin

    Många gånger har jag försökt vara lite grön om fingertopparna och odlat egna grönsaker. Men ofta slutar det med att jag tröttnar. Jag ska ge det ett försök i år med och odla kryddor tänkte jag, det är så kul men tar sån tid. Kanske är det därför man tröttnar? Kram till dig och hoppas det blir något med odlingen!

    • hejregina

      nu kommer vi vara hemma några helger framöver så nu ska jag sätta mina i jord och hoppas på fortsatt brinnande intresse! man får köra några säkra kort och några lite mer avancerade så att man i alla fall lyckas med något. hehe 🙂 lycka till!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar