Annons
Annons

med hjälp av en vän

hejregina.elledecoration.se frisyr

Jag har just nu väldigt långt hår och har det i stort sett alltid uppsatt. Oftast i knut eller hästsvans men ska jag vara lite mer uppklädd gör jag så här. Och har man en vän i närheten är det superenkelt. Mattias brukar assistera mig

Annons

hejregina.elledecoration.se frisyr2

Du behöver ett pannband som kan vara tjockt eller tunt. Är det tunt så blir det bara som ett litet streck över luggen, vilket jag tycker är fint. Lägg allt hår på ryggen och låt vännen börja rulla upp det på ena halvan av pannbandet. Hela vägen upp till nacken, då trär man över den tomma delen av bandet till pannan. Stoppa in håret som hänger ut vid sidorna och sen är det klart!

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar