Annons
Annons

Meet my Polaroid

polaroidkameraDen heter image system och jag tog över den från min far när tekniken utvecklades.

polaroidMed ett knapptryck hoppar objektivet upp och den är redo att fota.polaroid kamera
Den är enkel att ställa in. Ljud eller inte ljud, mörkare eller ljusare..

Annons

Filmrullarna är dyra som bara den och sen dröjer det tio bilder innan det behövs en ny laddning men oh vad bilderna blir fina.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • ÅH polaroid dör dör.

  • Häftig!

  • jag har en prick lika! Varifrån köper du film till din? 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar