Annons
Annons

Megaloppis!

hejregina.blogspot.com megaloppisMegaloppisen i Majorna är verkligen en så himla bra idé! Hela dagen gick vi runt och fyndade, fikade och hejade på folk. Det kändes som hela Göteborg var där. Och så mycket grejer sen. Här är en del av vad vi fick med oss hem.

Annons

hejregina.blogspot.com megaloppis4Två vaser. Vi har ju snart 4 fönsterbrädor att fylla uthejregina.blogspot.com megaloppis5Mattias köpte ett par skor och salladsbestick hejregina.blogspot.com megaloppis3Jag fyndade också skor vinröda höstskor för 30 krhejregina.blogspot.com megaloppis2Och sen fastnade vi för den här lådan. En gammal textillåda som användes för att visa upp olika typer av ull tydligen. Vi tänker ha den som avgränsare mellan oss i vår studio och fylla den med tejp, nålar, suddigummi, klämmor, papperslappar och allt annat som man slösar tid att leta efter..hejregina.blogspot.com megaloppis7Skolplanscherna köpte vi av en väldigt trevlig man som jobbade med att ta tillvara på gamla saker ingen bryr sig om när tillexempel skolor rensas ut. Han sålde dem för 50 kr styck, men den med blommor fick jag på köpet eftersom den var trasig. Och en plåtlampa. Efter en sådan här dag längtar jag så att det gör ont tills jag kan börja packa upp allting istället för att sakta börja packa ner.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Jag la märke till en person som hade fyndat just precis en sån där lampa, måste ju varit du!

    Många fina fynd du har gjort!

    • Vilket sammanträffande, hade varit fint att säga hej!

  • Wow så fina saker!

  • supefina saker! älskar planscherna!

  • Vilka fantastiska fynd! Jag har letat länge efter precis en sån där låda att ha lite ströprylar i. Superfin!

  • vilka underbara fynd! sist jag var på loppis med skolplanscher kostade dom flera hundra. bu!

  • Åh vad underbart! Önskar att jag också hade kunnat vara där.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar