Annons
Annons

mer som pyssel

(gif) Jag tycker inte att det är så jättekul att laga mat. Önskar jag tyckte det var roligare och hoppas fortfarande att intresset vaknar plötsligt och snart. Men. Jag älskar när laga mat blir mer som ett pyssel (som sushi eller när man gör egen pasta). Eller som vietnamesiska vårrullar ↑ Och det här är varken svårt eller tar lång tid. Det viktigaste är färsk mynta och koriander och en god sås. Sen kan man ha i så mycket eller lite som man vill

Annons

vietnamesiska vårrullar hejregina gott

Fint&gott&mättande!

DELA (6)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • My och Klara

    Älskaaaar vietnamesiska vårrullar!! + himla fin gif 🙂 /My

  • Stine Friis Hals

    Vårruller er så digg. Og et friskt pust på matfronten syns jeg. Så friskt og godt. Og gøy å rulle!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar