Annons
Annons

Min nya kompis

hejregina kameraaSom en av er uppmärksamt påpekade igår har jag en ny kamera! Ni kanske kommer ihåg att min gamla gick sönder när jag var i Kina. Men nu! Det känns väldigt, väldigt bra. Kamerahuset använder jag tillsammans med mitt fasta 50 objektiv, min sigma blixt, mitt zoomobjektiv och min ack så omtyckta lilla knapp

Något annat nytt här på bloggen är länkarna till de inläggen som ni läst mest&flest, finns till höger i menyn.

Annons
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • underbart med ny cam. njut.

 • Vad bra du är på att göra bloggen fin!

  • håller med! rent estetiskt den finaste bloggen nånsin.

  • Tack fina ni!

 • Ina

  hej! va kul att du kommenterade på min blogg så att jag fick syn på din. tjusig blogg! underbart med en ny kamera, dina bilder är verkligen jättefina.

  • Tack så mycket! Och välkommen 🙂

 • Fina, bästa lilla kameran!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar