Annons
Annons

Mitt lilla lilla piano

Det är som om jag faller för små saker för att jag har en liten lägenhet. Mitt piano passar in perfekt. 1 m långt. Just nu är det brunt. Mest för att jag har tidsbrist. Men med tiden är det tänkt att det ska bli en rolig färg.

Annons

Ljusblått, mintgrönt eller ljusrosa. Jag får seJust nu står det tidningar, en plåtburk, en kanin, en polaroidbild, två små fåglar och en väska med gamla stenskivor på. Men vanligtvis också nycklar, kvitton, någon väska, ett klädesplagg och hårspännen

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • om du skulle måla om det till rosa så hade du haft ett exakt piano som elsa billgren!

 • jag vet, och det hade ju i och för sig varit fint av den anledningen. men just nu bestämmer jag mig för olika färger varje dag, så jag får helt enkelt vänta och se vad det stannar på.. 🙂

 • Åh jag har ett nästan lika! Mitt är dock så tungt att jag inte vet alls hur jag ska få med det när jag flyttar. Att något så litet kan vara så bastant, det är för mig en gåta.

 • oh ja! hade både mor, far och bror till hjälp för att få in det

 • Någon dag är jag säker på att helt plötsligt kommer du se en färg och veta att just den är perfekt. Tills dess så är det himla fint som det är just nu!

 • jag älskar det. hur fint som helst. saknar tangenter under fingrarna. <3

 • Åh, så fiiiint!

 • Anonymous

  åååhh vart fick du tag på pianot??++ pussssssss

 • Jag hittade det på en loppis i Borås, undanskymt i ett hörn!

  Linnea: det blir spännande och se vilken färg det blir 🙂

  och vicky, det förstår jag verkligen!

 • Vilken fin blogg du har! Tack för dina besök hos mig. Jag kikar tillbaka!

 • åh vilket perfekt litet piano!

 • Pingback: Som mjölk, snö eller socker « Hej Regina!()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar