Annons
Annons

mjuk och motsvarar ca 10 uppdrag i GTA4

hejregina.blogspot.com kudde

Förra helgen åkte vi ut till landet och hjälpte Oscar att handla. Han var husvakt och behövde ett körkort för att fylla kylen

hejregina.blogspot.com kudde2

När maten var inpackad spelade dom x-box och jag sydde en kudde som passade så fint ihop med denna fåtöljen

Annons

hejregina.blogspot.com kudde3

Men nu ligger den i våran soffa. Den är sydd av mjukistyg och är supermjuk att ligga mot ▲

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar