Annons
Annons

monthly makers → glas

hejregina monthly makers glas

Hej! Nu är snart december slut och samlingsinlägget för månadens tema finns att bläddra igenom hos Alicia. Jag gjorde en liten globvas av en glödlampa på temat glas. Jag blev inspirerad av Jenny men ville kunna ha den som en vas för en liten stickling. Så med godisburksbotten och glödlampetopp blev det så här. Först hade jag tänkt att spraya foten men sen tyckte jag den var för fin för att bli enfärgad. Och ändra sig får man såklart

Annons

TACK&HEJ 2015! (monthly makers finns som ni vet på facebook och instagram där man enkelt hänger med i vad som händer.) Kram&hej månadsvärdarna EmelieSandra, Beata, Elsa, Jessica, Mikaela, Beatrice, JessicaAliciaAnna MariaAnnica och jag ✂

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar