Annons
Annons

monthly makers → ljus (där ni länkar till er!)

DIY adventsstjärna5

Här är mitt bidrag på månadens tema ljus: en adventsstjärna ✶ Jag ville göra en variant av stjärnorna som vi kommer att göra på workshopen i helgen men som är enklare för vem som helst att göra hemma → i papp. Du behöver lampsladd (e14 sockel), lampa, papp, bladkniv, limpistol, grillpinnar och dremmel/borr

Annons

DIY adventsstjärna1

Jag började med att skära ut formen jag ville ha med hjälp av en bladkniv. Förutom pappen behövs distanser för att hålla isär fram och baksida. Här använde jag träbitarna som är tänkta till MDFstjärnorna men insåg i efterhand att det skulle gå lika bra/nästan bättre med avklippta grillpinnar eftersom pappen väger så lite (+att man slipper skuggorna av distanserna när lampan lyser igenom)

DIY adventsstjärna4

Sen borrade jag ett mönster med dremmeln och limmade fast distanserna. Använder man grillpinnar är det viktigt att de två som håller upp sladden hamnar precis på mitten så stjärnan hänger rakt. Har man ingen dremmel eller borr kan man skära mönster med kniven

DIY adventsstjärna3

Jag använde mig av en ugnslampa på 15 w. De är små och inte för starka och finns tex på biltema

DIY adventsstjärna 6

Pussla ihop och häng upp ↑

Nu är alltså i det här inlägget som ni skriver en kommentar med länk (blogg/instagram) till ert bidrag så att vi kan hitta till er! Och har ni inte börjat än har ni fortfarande till och med lördag på er och därefter sammanställer jag vad som blivit till ✶

Sen finns vi som ni vet på facebook och instagram där man enkelt hänger med i vad som händer. Kram&hej månadsvärdarna EmelieSandra, Beata, Elsa, Jessica, Mikaela, Beatrice, JessicaAliciaAnna MariaAnnica och jag ✂

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar