Annons
Annons

monthly makers ✂

hejregina.elledecoration.se monthly makers startbild

Nu ska ni få höra! 2015 kommer nämligen vara ett år då jag hoppas få fixa/greja/prova olika saker ihop med er! Tillsammans med 11 stycken andra bloggare kommer vi under året presentera ett tema varje månad som utmanar oss och er att tänka nytt och annat. Temat släpps på värdbloggen den 10:e varje månad och då har man ungefär 2 veckor på sig att göra något. Man kan delta genom att publicera verket på sin blogg eller på sin instagram (#monthlymakers) och för att andra deltagare och vi ska kunna hitta dit lämnar man också en länk i den ansvariga bloggens kommentarsfält. Det finns inga regler och det behöver inte bli fint eller genialiskt på något sätt utan mer som ett resultat av att du faktiskt satte dig ner och provade. Använd dig av vad du har hemma eller första idén du kommer på. Man kan vara med när det passar, när man gillar månadens tema lite extra eller varje gång!

Annons

Och idag släpps alltså årets första tema och det hittar ni hos januarivärden: Emelie! Hoppas ni vill vara med!
mvh Emelie, Sandra, Beata, Elsa, Jessica, Mikaela, Beatrice, JessicaAliciaAnna Maria, Annica och mig ✂

Ps: här finns monthly makers på Facebook för er som vill se vad som händer/följa/gilla

DELA (1)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Alicia

  Supertoppenbra! Nu är vi igång!

 • Jessica

  Så himla bra! Den är så grym din bild också. Hejaheja!

 • josefine.

  Så kul initiativ! Ska försöka hänga på :))
  http://josefinelaul.wordpress.com

 • SÅ himla kul projekt! Heja er!

 • Sofia

  Vilken fantastiks ide! Skall försöka vara med så mycket jag kan, min inspiration och kreativitet har varit helt nere de senaste månaderna, så det här verkar perfekt för att sparka igång det nya året!

 • Pingback: DIY: Pompoms | HANNARTY()

 • rivnafasader.blogg.se

  Kul, jag vill vara med!! 🙂 Men jag förstår inte riktigt hur man får reda på månadens uppdrag, måste man följa alla 12 bloggar för att ha koll på läget?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar