Annons
Annons

monthly makers ➝ lera

hejregina monthly makers lera3

Månadens tema för Monthly Makers var alltså lera! Jag hade helt klart för mig vad jag skulle göra till ca 1 minut innan jag skulle börja med lerpaket i handen. Då såg jag nämligen ett inlägg på Facebook skymta förbi med precis samma sak som jag planerat och bestämde mig för att tänka om. Efter en stunds blankhet hittade jag den här stämpeln i en låda som fick mig att komma vidare. Jag gjorde den till vårt bröllop och idén till stämpeln kommer härifrån där man kan beställa sin egen. Men när vi skulle beställa våran var hon mammaledig och tog inte emot några beställningar. Därav denna egna varianten av suddgummi

Annons

hejregina monthly makers lera

Jag kopierade upp stämpelbilden på ett a3 så att alla linjer blev tjocka och tydliga. Sen använde jag papperslera som torkar av sig själv i rumstemperatur och väger väldigt lite när den är klar + superrolig att greja med. Därefter kavlade jag ut, klippte och skar =

hejregina monthly makers lera2

Så blev det en liten väggprydnad av oss ♡

Jag tycker det är så himla roligt att klicka igenom alla länkar och se vad ni har hittat på! Denna månaden är det ju Anna Maria som är värd och glöm inte att länka era bidrag till hennes inlägg så hon får med alla i samlingsinlägget i slutet av månaden. Tills dess finns samlingsinlägg för januari-papper och för februari-återbruk att bläddra i. Och om någon missat helt vad detta handlar om finns en förklaring här! puss&kram

DELA (9)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Matilda

  Personligt och fint!
  http://www.matildigt.se

 • Maria Ekblad

  Men åh så fint, både stämpeln och väggprydnaden!
  http://dreamsof.se/

 • Åh men så himla coolt och personligt! Verkligen snyggt

 • Stina – Tillvaron.se/stina

  Men åh, så himla läckert, så kul att ha något så personligt och samtidigt stilrent framme sen 🙂

 • Detta älskar jag, det är så himla bra! Och annorlunda, verkligen ingenting som någon annan har!?

  http://herbariumet.blogg.se

 • isabella

  Blev sjukt peppad på att göra egen stämpel! Kan du inte förklara hur du gick till väga med suddigums-stämpeln eller om du redan har gjort det, länka till tidigare inlägg? Superfin och inspirerande blogg!

 • Alicia

  Detta är svinhäftigt! Och så himla annorlunda och otippat. Jag gillare! Även väldigt fint att ha en stämpel med er två, om inte annat blev jag hemskt inspirerad att göra egna tryckdon! Lyckades du undvika alla små dammkorn som brukar smyga sig in i leran/struntade du i dem eller målade du leran i sista steget?

  http://aliciasivert.blogspot.se/

 • Pingback: Det stora samlingsinlägget för Monthly Makers – Lera « Anna María()

 • Rebecca

  Åh wow vad kul! Jättefint!
  http://www.dearpravda.blogg.se

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar