Annons
Annons

monthly makers ➝ magi

monthly makers magi hejregina2

Maj månads tema för monthly makers var alltså magi (!) Klart svårast hittills. Men jag konstaterade att jag tycker en stjärnklar kväll är ganska magisk och gjorde helt enkelt en stjärntröja ★ Efter att ha googlat olika stjärntecken insåg jag också att karlavagnen var den enda jag tyckte var fin/kände igen så den fick det bli. Sju små spretiga stjärnor av vit sytråd

Annons

monthly makers magi hejregina 1

Och hos Jessica hittar ni strax samlinginlägget med alla magiska ting ♫
mvh Emelie, Sandra, Beata, Elsa, Jessica, Mikaela, Beatrice, JessicaAliciaAnna Maria, Annica och mig ✂

DELA (6)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Alicia

  Fiiint! Men jag ser lite illa – har du broderat dem eller hur har du gjort? Magi är bästa temat alltså, vill bara göra mer och mer och mer!

  http://www.aliciasivert.blogspot.se/

  • hejregina

   yes, sju små trassel av sytråd (:

 • Stjärnhimlar är verkligen magiska!!
  http://annamarialarsson.se/blogg

 • Mikaela

  Så fint! Karlavagnen är typ den enda stjärnbilden jag kan också, plus orions bälte.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar