Annons
Annons

monthly makers ➝ natur

monthly makers natur 1

Den här månaden av monthly makers ville jag passa på att göra något åt den lilla. Temat var natur och eftersom jag fortfarande har berg på hjärnan och de hör naturen till fick det bli en bergskedja. Att hänga ovanför den lilla sängen

Annons

monthly makers natur 5

Bergen är klippta av filt och varje topp blev snöklädd med vit bomullstråd

monthly makers natur 2

Så kan man sprida ut eller putta ihop dem som man önskar △△△

monthly makers natur 3

Och nu finns samlingsinlägget ute hos Mikaela där man kan se vilka som varit med och vad som skapats ◉

DELA (11)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • sandra

  SÅÅÅ fint! Åh <3

  atilio.metromode.se

  • hejregina

   <3 !
   så tråkigt med kameran sandra! hoppas det det var något enkelt som löser sig, kram

 • Men så himla fint! Det känns verkligen orginellt, har inte sett något liknande 🙂

  • hejregina

   tack (: och kul att du är med i MM

 • Vad gulligt och enkelt att göra!

  • hejregina

   yes

 • Mikaela

  Så fin! Älskar snötopparna!

  • hejregina

   ✿✿✿

 • Fanny

  Fint! Det är så roligt att se vad alla har gjort i slutet av månaden!

  http://florainterior.blogg.se

  • hejregina

   höjdpunkten!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar